Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem divat már az irhabun...

Miért nem divat már az irhabunda? Én úgy imádom!

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Mer' drága, és mer' állatot kell levágni érte.

Meg nehéz is.

Amúgy ja, -20-ban nincs jobb.

2015. márc. 7. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
bizonyos körökben divat! ha a szabása divatos, akkor mindenképp, én láttam már ilyeneket, nagyon szép, magamnak is szeretnék.
2015. márc. 7. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
most pont divat
2015. márc. 8. 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:
És te csak azt hordasz ami divat? Elég ciki. Az irhabunda undorító mondjuk... ahogy készül az főleg... nézd meg egyszer.
2015. márc. 8. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom lenyúzzák. Nem?

Miért te mit hittél?

2015. márc. 8. 18:51
 6/6 A kérdező kommentje:

1-es :a birkát a húsa miatt vágják le.Legtöbbször a szemétbe dobják a bőrét,ha néha bundakabát céljára kikészitik,ez csak nem bűn...

3-as: kb.1975-től 1990-ig hordták,minden harmadik nőn az volt.Most ahogy figyelem 50-ből egy veszi fel.Ebbe persze a szegénység is meg a langyos telek is beleszólnak.

4-es: ffi vagyok,és ha most divat lenne,a sok bundás nő kellemes látványt nyújtana számomra.

(hát ha még csikorgó hideg is lenne,és az 50-es 60-as évek vastag irhabundái megjelennének...)

2015. márc. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!