Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lapos vagy a spirál acélmere...

A lapos vagy a spirál acélmerevítés a jobb fűzőknél?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy fűzőre egy eseményre, ami egy hónap múlva lesz. Ez lesz az első fűzőm, és két egymás követő teljes napot kéne lehúznom benne (előtte lenne időm betörni).

Pénzhiány miatt próbálok olcsóbb fűzőt vásárolni, és egy lapos acélmerevítős darabot néztem ki magamnak, ami beleférne a keretembe. Azt olvastam, a spirálosok sokkal kényelmesebbek, ezért kicsit aggódom.

Szerintetek érdemes lenne inkább valahogy összekaparnom a pénzt egy drágább spirálos fűzőre, vagy a laposak is hordhatóak?

Remélem valakinek van tapasztalata, eléggé kétségbe vagyok esve. :(

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. márc. 7. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

A spirálosat jobban kedvelem, mert kényelmesebb és azt nem kell betörni. Vagy csak nekem volt szerencsém :D

De a spirálosak jóval olcsóbbak szoktak lenni, mint a lapacélosak, biztos, hogy amit acélmerevítősként néztél, az az is? Nem csak az első kapcso rész van acélból és a többi műanyag?

2015. márc. 7. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:

De jó, köszönöm a gyors választ! :)

Biztos hogy jól néztem; amit venni szeretnék, azt másodkézből venném, olcsóbban mint az eredeti bolti ár. Jó fogásnak tartottam, mert pont a méretem, még hordva sem volt, mert az eladóra sajnos nem lett jó.

A fuzok.hu-n nézegettem a többit (az említett eladó is pont innen rendelte az övét), de pár ezressel drágábbnak láttam a spirálosokat. A mell alattiakat nézegettem. :/

2015. márc. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!