Lányok, ti ilyen időben milyen kabátot vesztek fel?
Figyelt kérdés
A téli (szövet) kabáthoz már túl meleg van. Szerintetek a bőr dzseki még túl korai lenne főleg az esti órákban (4 fok körüli időben)?
Ti milyen kabátot vesztek fel ilyen időben? Akár linkelhettek is.
2015. márc. 6. 18:17
1/8 anonim válasza:
Bőrdzsekit (igazi bőr) hordok. Majdnem egész télen azt hordtam, a két kezem elég, hogy összeszámoljam, hányszor volt rajtam a szövetkabátom.
3/8 anonim válasza:
Én még mindig a télikabátomat hordom, és "érdekes" módon nincs benne melegem a reggeli 5 fokban.
4/8 anonim válasza:
Bőrkabátot hordok.Alá egy kardigán+póló általában.Igaz,nem vagyok fázós.
5/8 anonim válasza:
A téli szövetkabátomat vettem fel és a mai órási szél totál átfújt rajta, fáztam. Sapka is kellett. Előttem ment egy csaj kék dzsekiben,derekáig sem ért, jó mondjuk a felsője kilógott alól. De ő is nagyon fázhatott,a karját összefonta maga előtt, úgy sétált. :D
Na de a lényeg, ha nem vagy fázós, biztos jó a dzseki is.
19/l
6/8 anonim válasza:
Én már a napokban elővettem a kis bőrkabátom (műbőr). Természetesen alá öltöztem trikó, pulcsi,sál és ha úgy van sapka reggelente (sajnos hajlamos vagyok a fülgyulladásra). A téli kabátomban már melegem van, bár ma azt kellet felvennem, mert hűvös van. Mondjuk nekem 5 perc mire beérek munkába és haza, így nem sok időt töltök kint. Kellene valami átmenetibb kabátot vennem ami már nem olyan vastag mint a téli, de azért melegebb, mint a bőr. De nem nagyon találtam ilyet eddig :(
7/8 anonim válasza:
Én is, mint az első válaszoló, bőrkabátot hordtam egész télen. Persze valódi bőr! Tegnap rajtam pl csak egy blézer volt, alatta egy hosszúujjúval. Ma bőrkabátot fogok felvenni!
8/8 anonim válasza:
Én még javában a bélelt téli parkámat hordom. A tavaszi dzsekim nekem is igazi bőr, de abban megfagynék még napközben is, ha mondjuk fúj a szél. Tegnap este-ma hajnalban pl. a téli kabátban is fáztam, úgy, hogy még pulcsi is volt alatta. És mivel általában este későn érek haza, muszáj napközben is a parkát hordanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!