Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert vannak sokan a kinais...

Miert vannak sokan a kinais ruhak ellen?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak alnokoskodnak, vagy tenyleg igy vannak vele, hogy ok semmi esetre nem vesznek kinais cuccot.

Most egy olyan, aki szeret valtozatosan oltozni, es 1 felso evente 5x van rajta, az miert adna ki olyan sok penzt egy ruhaert, felsoert.

En pl azert lettem letolva, mer vettem a kinaibol egy piros alkalmi minit, ami tenyleg nagyon jol nezett ki, szep szine volt, izleses varrasa stb, viszont erre az egy alkalomra veszem fol, meg max 1-2 alkalommal, aztan jovo evig el lesz sullyesztve a szekrenyben.

2015. márc. 6. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hiába készül a "márkás" is Kínában, ahogyan előttem is írták már a minőség nem ugyanaz!!

Én nem szeretem, mert:

1. büdös műanyag szag van a boltban

2. próbababákra van méretezve

3. NAGYON DRÁGA!! ennyiért már márkásat is kapok, sőt akciósan olcsóbb is.

4. a minősége nem jó

Nem nézem le azt aki itt vásárol, csak nem értem, miért hiszik azt, hogy olcsóbb, mikor nagyon nem így van..

2015. márc. 6. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert rosszul vagyok a kínais cuccok kinézetétől. Mindegyik csicsás, rikító színű, flitteres, gyöngyökkel kivarrt, egyszerűen nem az én világom. Ráadásul a minőségük is rettenetes.
2015. márc. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!