Mennyibe kerülne megcsináltatni ezt a ballagási ruhát?
Szeretnénk ,hogy a lányoknak egyberuha lenne,és találtam is egy szépet. Az érdekelne,mennyibe kerülne megcsináltatni,vagy hol tudnék hasonlót beszerezni?
Koszonom!
én lebeszélnélek arról, hogy ballagási ruhát varrassatok. nekünk kitalálták, hogy egyenblézerben ballagunk és piros nyakkendőt is készíttetünk hozzá. végül jó drága lett, plusz annyira sz.r minőségű, hogy a ballagás óta rá se néztem. hiába jött be többször a varrónő, lemért mindenkit, együtt választottunk anyagot stb.
ez a ruha elég különleges anyagból lehet, a mellrésze és a szoknyája is egy külön kihívás. szerintem ha felvesztek egy átlag magyar varrónőt, aki ezt 20-szor legyártja, messze nem fog ilyen minőséget produkálni és ott fogtok állni elszabott ruhákban, lekonyuló gyér textilvirággal a vállatokon, tizenvalahányezer forinttal karcsúbban.
a legpraktikusabb az, ha nyitott szemmel jársz h&m és hasonló boltokban és valami szép, nem túl drága ruhát keresel, ami elmegy ballagásra. ugyanilyet nem fogsz találni meg nem lesz annyira egyedi, de legalább tudjátok, mit kaptok a pénzetekért. ha találsz valami jó ruhát egy boltban, biztos le tudod beszélni ott az eladóval/üzletvezetővel, hogy rendeljenek belőle x méretet, mert neked kell belőle 20 db.
Nagyon szép ez a ruha, de a mi osztályunkból pl maximum 4 lánynak állna jól. A többiek megvennék tizenezrekért, felvennék, nem néznénwk ki jól benne, aztán elsüllyesztenék a szekrényükben :/
Nekünk egyenblúzunk van, az még elmegy (bár az se mindenkinek tökéletes)
Én is inkább egy olcsóbb (nem varratott) egyenruhát választanék, ha ez az osztály kívánsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!