Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel vegyek fel egy ilyen ruhát?

Mivel vegyek fel egy ilyen ruhát?

Figyelt kérdés
Van egy felsőm, aminek az egész háta csipkés és átlátszó. Nincs olyan melltartó, aminek a hátulja ne látszana át rajta. Szerintetek mivel vegyek fel egy ilyen felsőt?

2015. márc. 4. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
van variálható pántos, aminek lent van a hátsó pántja,olyannal
2015. márc. 4. 15:43
 2/4 anonim válasza:

Létezik teljesen hát nélküli melltartó, mondjuk elképzelni nem tudom hogy kényelmes lenne.

Pl

[link]

vagy keress rá: "hát nélkül melltartó"

2015. márc. 5. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen színű a felső, fekete, fehér vagy bézs melltartóval, úgy nem annyira gáz :)
2015. márc. 5. 20:11
 4/4 anonim válasza:
IGEN van ilyen melltartó ès kènyelmes is annyi hogy az elejèben ragacs van azt fel kell ragasztanod a melledre. A baj csak ott van, hogy ha bekoszolodik a ragacs már nem tudod használni mert nem ragad nekem mèg nem volt ilyenem de tesóm szerint jó. Nem tudom hol laksz de pesten mindenhol lehet venni úgytudom (tally weijl, new yorker stb) de èn a belyedben úgy csinálnám higy egy fekete csipkès melltartóval vennèm fel úgy szerintem mèg szexi is :)
2015. nov. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!