Sürgős! Hogyan fixáljam a szoknyámat, h ne csússzon fel?
Figyelt kérdés
A szoknyám A-vonalú, két , egymást fedő rétegből áll és a belsejében csúszós anyagból készült "alsószoknya" is van. Ennek ellenére az alsó réteg mindig felcsúszik és magával húzza a felső, rövidebb réteget. Hogyan tudnám rögzíteni, h ne csúszkáljon? Próbáltam alá venni egy másik alsó szoknyát is, de az sem segít.
köszi!
2015. márc. 2. 16:29
1/4 anonim válasza:
Hú, ez jó kérdés. Én azt figyeltem meg, hogy amelyik szoknya csúszkál, az csúszkál. Nem a te fazonod, azért van ez.
2/4 anonim válasza:
semmit nem tudsz vele csinálni
vegyél fel másikat
3/4 anonim válasza:
Esetleg még a harisnya segíthet: ha nagyon csúszós, akkor talán nem tud rajta "felmászni" a szoknya...? Ha egy nagyon selymes, fényes harisnya sem használ, akkor szerintem ennyi... :(
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, a harisnya sem segít :( Többet nem veszek ilyen mászkálós szoknyát :D
2015. márc. 2. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!