Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sportzakó farmerrel a gáz?

A sportzakó farmerrel a gáz?

Figyelt kérdés
Hétvégén elmentünk haverommal szórakozni. 3 helyen fordultunk meg, én négy lánnyal beszélgettem. Szerettem volna ismerkedni velük. Közülük többen is azt mondták, az öltözetem gázos kicsit. Nem értem mi a baj? Mindig, még gyakran suliban is ezt hordom: fekete vagy kék sportzakóm, alá egyszínű sötét vagy fehér ing, vagy póló (hétvégén az előbbi) alulra pedig farmer, és ilyen alkalmakkor fekete cipő. Át néztem és nézettem magam haverommal nincs e valami szakadás, gyűrődés magamin, de nem volt. Most tényleg a ruhám volt a ciki vagy akkor mi van?

2015. márc. 2. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki, nagyon sokan hordanak ilyet. Tőlük kellett volna megkérdezni, hogy konkrétan mi nem tetszett nekik.

Talán valamelyiknek béna a szabása? Vagy ha nagyon fiatalok voltak, pl. 15 évesek, akkor talán az volt a baj, hogy ez kicsit komoly nekik.

2015. márc. 2. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Nem azzal van a gond hogy sportzakot hordasz, hanem hogy hova.

Vannak szorakozohelyek ahova mas illik. Egy lazabb stilus. Haverom is mindenhova azt huzza fel, azt hiszi ettol menobb lesz. Nem kepes felfogni hogy valahova illik mashova meg nem.

2015. márc. 2. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen jó volt.
2015. márc. 2. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2015. márc. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!