Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A "fashion days" oldal tényleg...

A "fashion days" oldal tényleg az ami? Márkás is olcsó is?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
most hallok erről az oldalról elöször. De jónak tűnik, tudsz emghívót küldeni, ha nem nagy bunkóság ilyet kérni? :$
2010. febr. 13. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
fenti író vagyok: szereztem meghívót, és sztem jó :) tényleg eredeti iylen a brands.hu is
2010. febr. 13. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
nagyonjo noveremsokat szokott rendelni enis kaptam mar par cuccot szoval tiszta szivbol ajanlom:)
2010. febr. 13. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
tudna vki meghivot küldeni rá?
2010. febr. 14. 17:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszike. Sajna meghívóm nekem sincs. Én a facebook oldalon láttam cikket erről. Onnan megnyitva lehetett volna regelni is. Köszike.
2010. febr. 14. 17:34
 6/11 anonim válasza:
Sziasztok! Aki tud, esetleg tudna nekem is küldeni egy meghívót. Előre is köszönöm!
2010. ápr. 24. 23:11
 7/11 forever-team válasza:
Látom sokan kértek meghívót. Ha kell, írj egy e-mailt a forever-team@mailbox.hu címre és küldök!
2010. aug. 15. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a facebook-os oldalon keresztül regisztráltam... nekem nem kellett úgy meghívó =D (most regisztráltam 10 perce)
2011. ápr. 26. 09:56
 9/11 LV_mania válasza:
100%
Én nem hiszem h eredeti termékeket árulnának. Akkor miért csak 7 napra nyitnak üzletet??? Meg miért kell meghívó és miért csak tagok láthatják a termékeket? Miért csak rövid ideig pár termék... ébresztő emberek .... persze meg is érdemli aki azt hiszi fillérekért márkás termékeket kap. Igen tudom a magyarázatot mert limitált példányszám qva olcsón. Jah persze. Kíváncsi lennék ha vmelyik vásárló beküldené a vásárolt terméket a márka képviselethez h. ők mit szólnak hozzá. (de ez még senkinek se jutott eszébe, mert örül mint majom a farkának h olcsón mekkora márkás 'utánzathoz' jutott) Szánalmas h. ez működik egyáltalán, dehát amire van kereslet...
2011. aug. 24. 03:41
 10/11 anonim ***** válasza:

előző, el vagy tévedve, teljesen más okai vannak, hogy miért így működik az üzlet. ha nem értesz hozzá vagy nem hallottál ilyenről, attól még létezhet.

az egy másik dolog, hogy ugyan eredeti, márkás, de ősrégi, szar cuccokat árulnak nagyon kevés kivétellel. szóval az átverés inkább itt van.

2011. szept. 20. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!