Szerintem semmi baj vele, azt leszámítva, hogy a modellen iszonyú előnytelenül áll. Egy elegáns, "business" stílusú nadrág, semmi extra sincs rajta.
2015. febr. 25. 16:59
2/8 anonim válasza:
én is láttam valaki kérdésében ezt, és mindenki szarozta. pedig egy átlagos, egyszerű nadrág. az öv ronda, de a nadrágban nincs semmi különös...
2015. febr. 25. 17:31
3/8 anonim válasza:
Az övvel és a cipővel nagyon gáz és öreges. Egy csini cipővel, öv nélkül jó lenne. Meg mintha nagy lenne a modellre vagy csak előnytelen nem tudom.
Nekem nem tetszik, pedig elvileg az én korosztályomnak már való (30..+)
2015. febr. 25. 18:49
4/8 anonim válasza:
alapból a kép egésze olyan undorító. de magával a nadrággal az a baj, hogy nagyon ronda. :D eleve lejjebb van az övtartó, mint kellene. aztán a puncinál nagyon hülyén áll, azok a csíkos, kiemeli az egész ágyékot. az anyaga is ilyen kicsit fényes, műszálas vmi, nem szép. a cipő is borzasztó.
2015. febr. 25. 19:56
5/8 anonim válasza:
Első ránézésre az volt a benyomásom, hogy valami nem stimmel, valami aránytalan. Aztán leesett, hogy nem is biztos, hogy a nadrág az, hanem talán maga a modell. Tudom, hogy mindenki más testfelépítésű, nem is fikázni szeretném a modell testét, de az ülepe és a köldöke között mintha nagyobb távolság lenne a szokásosnál. Bár lehet, hogy a magassága miatt, modellnek általában az átlagnál magasabb emberek mennek.
2015. febr. 26. 13:22
6/8 anonim válasza:
nagyis :D de hány éves vagy? én 30 évesen sem vennék ilyet fel!!magas a dereka is
2015. febr. 26. 13:57
7/8 anonim válasza:
Biztos én vagyok gázos 30 éves (nemsokára töltöm) de eszembe se jutna ilyet hordani. Bár tény hogy nem követel a munkám elegáns viseletet, de ha az kellene sem vennék ilyet fel, hanem modernebbet.
Hétköznapokon leggings+ tunika, harisnya+ ruha, körömcipő, csokacsizma, slip on cipő a viseletem, egy ilyet borzalomhoz semmit nem tudnék passzintani.
2015. febr. 26. 14:23
8/8 anonim válasza:
Ezek szerint defektes vagyok 25 éves létemre, de szerintem nem olyan rossz ez.
Ez egy elegáns kosztummadrág szerűség. Bár aki cicanadrágot vesz állásinterjúra is az nem csoda hogy mamásnak tarja.
Az arányokról meg annyit, hogy felülről van fényképezve. Azért fura.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!