Milyen színű táskát ajánlotok? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
A szövetkabátom fekete a nadárgom fekete a magasszárú csizmám szintén fekete.NA most ehhez fogalmam sincs h milyen színú táskát vegyek...fekete sztem kizárva mert akkor már nagyon varjú-s lennék nem?!2010. febr. 13. 10:52
1/10 anonim válasza:
Egy ezüst táska nem nézhet ki rosszul. Bár én a feketénél maradnék.
3/10 anonim válasza:
Sötétszürke v ezüst, esetleg bronzos vagy arany árnyalatú.
4/10 anonim válasza:
hát ha nem akarsz tiszta fekete lenni,akkor a sálad és kesztyűd legyen más színű és ahhoz színben illő táskád vegyél. Ha csak a táskád nem fekete,de minden más igen,az eléggé elütne tőle és furán mutatna.
Mondjuk vegyél lila,szürke/ezüstös (vagy ami neked tetszik szín) sál+kesztyű+táska.
5/10 anonim válasza:
egy párduc mintás táska nagyon feldobná az egész öltözékedett
6/10 anonim válasza:
vehetsz fekete táskát csak mondjuk ne legyen szín fekete hanem legyen benne mondjuk szürke kombináció is
7/10 anonim válasza:
Én ha tiszta feketében vagyok, akkor ezt szeretem valami élénk piros kiegészítővel kombinálni. De kizárólag eggyel. Próbáld ki. ;)
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy párducmintásat veszek,az tényleg nagyon jól mutatana,de a többi variáción is gondolokzok.Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2010. febr. 14. 13:17
10/10 anonim válasza:
piros/kék, amelyiket jobban szeretnéd. Esetleg világosbarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!