Szerintetek ezt a ruhát felvehetném az Operába?
Mert osztályommal megyünk és a földszinti nézőtéren fogunk ülni. Most megyek először szóval nem akarok kitűnni,hogy miért nem estélyiben mentem vagy ilyesmi.
Szia!
Valójában mindkét belinkelt ruha alkalmas. Én elég sokat járok Operába, és egy fekete/testszínű harisnyával, zakóval vagy egy szép sállal a nyakadban teljesen megfelel. Mára kicsit megváltozott az elvárás, kevésbé öltöznek ki az emberek, tehát te ezzel a ruhával kb. a felső harmadában lennél a mezőnynek. Mostanában pontosan nulla darab estélyi ruhát szoktam látni a nézőtéren, és a kis fekete ruhák inkább már elegánsnak számítanak. Egy szebb nadrág és felső is simán megfelel. Tehát ha amúgy jól áll rajtad, megfelelő alakod van hozzá, és szép cipővel, táskával, kiegészítőkkel veszed fel, akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!