Van egy pulcsim és nagy rám össze lehet zsugoritani?
Figyelt kérdés
Kötöt pulcsi és 1-2 számmal kisebbre szeretném csinálni lehet?2015. febr. 21. 18:41
1/4 anonim válasza:
Kicserélni nem lehet?
Az a baj, hogy elég nehéz belőni, összemegy-e egyáltalán, illetve mennyire megy össze. Tehát ha kimosod magas hőfokon, lehet, hogy babapulcsi lesz belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet :/
2015. febr. 21. 19:02
3/4 anonim válasza:
Ha gyapjú is van benne, akkor lehet, hogy összeegy, csak kérdés, hogy mennyi benne a gyapjú.
Ha akrilból van, akkor az egy műszálas anyag, formatartó, azt moshatod 100°C-os vízben a tűzhelyen 3 órán órán keresztül, akkor sem fog összemenni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,ha van egy nagyobb pulcsink. Én imádom őket,és szerintem nagyon jól áll egy fekete vagy éppen egy színes rakott szoknyával,így jön létre a streetfashion. Vagy éppen egy csőnadrággal. Így egyszerű és fantasztikus outfitet hozhatsz létre. Hordjad bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!