Csajok! Tetszik az ilyen lakkhatású (latex) leggings? Vagy ez már túlságosan fényes? Felvennétek? (KÉP)
Figyelt kérdés
Ez ilyen black-milkes. De persze tök sok hasonló van, boltban láttam egy majdnem ugyanilyet.
Itt van felvéve:
Kort is írjatok légyszi :)
2015. febr. 21. 18:29
11/23 anonim válasza:
Számomra kimondottan borzasztó, és ez kb a lányok 99%-ának nem is áll jól szerintem. 23L
13/23 anonim válasza:
közönségesnek, undorítónak és visszataszítónak találom, legyen akármilyen gebe és bomba alakja a viselőjének.
21
14/23 Quasar07 válasza:
Ízlések és pofonok...
Nekem mondjuk nem tetszik és én biztosan nem venném fel. Max öt év múlva.
15/23 anonim válasza:
Én nem venném fel de ha valakinek van hozzá stílusa és nem nadrágként hordja hanem normálisan hosszított felsővel akkor nézhet ki jól.
16/23 anonim válasza:
Ennek eléggé szadomazó stílusa van.
A leggingsekkel amúgy is vigyázni kell, nekem ez már sok.
L/20
17/23 anonim válasza:
Nem tetszik és nem venném fel, olyan, mintha műanyag lenne .______.
25L
18/23 anonim válasza:
A nylonharisnya is műszálas és fényes, mégis sokan hordják, ez hasonló, csak más anyagú, de tény, hogy egész lábon kirívó, de hosszú felsővel vagy hosszú csizmával jó lehet.
19/23 anonim válasza:
Én vettem igaz úgy kellett rendelni, de nekem bejön, szexi és divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!