Vatera-->converse-->külföld, na de pontosan?
Figyelt kérdés
ÜDV. A vaterán található converse t.cipők többsége kb 2500-3000 ft + szállítási díj. Fel is van tüntetve, hogy külföldről érkezik a termék, de ők honnan rendelik? Ebay-em van, de sehol sem találok 5 ezer környéki t.cipőket, elvileg pedig kell lennie, hogy megérje vaterán "kereskedni" velük. :D Szerintem 3000ft/db áron megrendelik és a szállítási költség megmarad nekik, mint haszon. De honnan is rendelik meg? Tud erről valaki netán infót? :D Köszi előre is. Ebayen egyáltalán nem találtam ilyen olcsón cipőt.2015. febr. 21. 17:42
1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a gagyi utánzatokra gondoltam. D:
2015. febr. 21. 17:44
2/7 anonim válasza:
Szerintem azért nem találod ebayen, mert márkanévre keresel, ők pedig ügyelnek arra, hogy kamu cuccokat ne adhassanak el eredetiként.
De egyéb rendelős oldalakról is jöhet, ali, stb.
3/7 anonim válasza:
szerintem aliexpressről rendelik, de ott sem converse néven árulják. talán ebayen is vannak fent így, de ott egy idő után törlik az ilyesmit, mert az ebayen elvileg csak eredeti dolgok árusíthatóak.
5/7 anonim válasza:
Én aliexpressről rendeltem, canvas shoes néven találod.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, bár azt nem értem, hogy akkor miért lehet rajta a logó és a felirat a jól megszokott helyen (sarkon)? :D Mert már rendeltem vateráról, amikor még nem volt ebayem és teljesen ugyan úgy néz ki, mint az eredeti. D:
2015. febr. 23. 01:55
7/7 anonim válasza:
Lehet "nagyon hasonló" (ergo kb. ugyanazt) árulni, de nem hitetheted el, hogy az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!