Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködési véleményeteket...

Öltözködési véleményeteket kérném! Szerintetek alkalmas lenne túrázni ez az öltözet?

Figyelt kérdés

Jön a tavasz, a jó idő, sokat szoktunk menni túrázni, kirándulni! régebben mindíg jogging ruhákat vettem fel mert hát elvileg ugy jó és kényelmes...de most már nincs kedvem azokat felvenni, meg eddig sem szerettem hordani azokat!

Kinéztem egy divatosabb kombinációt, ehhez kérném segítségeteket:)

Van 2 farmerkabátom....vagy csak az egyiket venném fel, vagy felváltva..

ez az igyik

[link]

[link]

a másik

[link]

[link]

ezt a farmernadrágomat néztem ki mert nagyon kényelmes meg szeretem is!

[link]

meg a képen látható, illetve hozzá hasonló vékony felső, meg vagy a képen látható övet vennném fel, vagy ezt:

[link]

meg sportcipőt!

szerintetek?:)

2010. febr. 12. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a farmergatya helyett szerintem szabadidót vegyél, vagy valami mást, de egyékbént a többi jó
2010. febr. 12. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút alkalmas! Én is farmerban szoktam menni túrázni, meg sportcipőben; bár én felülre általában egy lazább pulóvert, vagy inget veszek. :)

Jó túrázást előre is! :)

2010. febr. 12. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is lazább farmerben szoktam menni túrázni, annyit tanácsolnék, hogy semmiképp ne a legdrágább farmeredet vedd fel, mert ha foltos lesz, véletlen kiszakad, szívbajt kapsz:) Ne legyen túl feszes sem, inkább bővebb, nehogy kiszakadjon, ha nagyobbat kell lépni, vagy megcsúszol és elesel. Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem inkább rövidujjú póló, kardigán, farmerdzseki menjen felülre, így rétegesebb. Jó túrázást!
2010. febr. 13. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó már bocsi ...a farmerdzsekivel semmi baj a farmer elegáns a fölső na mindedj az se rossz annyira de az öv istenem...övet ne vegyél hozzá vagyis ne azt a fehéret

Amúgy nem rossz

2010. febr. 18. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Túrázni semmiképp nem alkalmas. Az erdőben sétálni 20 percet igen, de túrázni az más. :)

Mindenképpen javasolnám a vászon nadrágot, és a túrabakancsot. Bár attól függ hova készülsz....

2010. jún. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!