Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem leakciózva egy adidas...

Vettem leakciózva egy adidas cipőt félárban, mint amennyiért most az interneten fenn van. A kérdésem annyi lenne, hogy ha visszaviszem megmondom h az egyik pár belső varrása nem jó akkor kicserélhetik-e nekem egy ugyan olyan cipőre?

Figyelt kérdés

A westendben lévő deichmann üzletben február 4.-én vásároltam, párszor volt a lábamon akárhogy fűzöm mindíg nyomja a jobb lábam nagylábujját.Most 15900ft ugyan az a cipő, kérhetnek-e ráfizetést vagy kötelesek egy ugyan olyan modellre kicserélni?

Segítsetek a válaszaitokkal, előre is köszönöm.

2015. febr. 18. 21:18
 1/1 anonim válasza:
Ha a blokk megvan akkor kicserélik szerintem.Lehet hogy egy fél számmal nagyobbat kellett volna venned.Ha meg nem cserélnék ki akkor vannak ilyen praktikák hogy hogy tudsz rajta olyan sérülést csinálni hogy cseréljék.Nekem van több ismerősöm akik folyamatosan kicseréltetik a cipőjüket ilyen módon.Évek óta nem költöttek cipőre csak mindig garancián belül kicseréltetik :)
2015. febr. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!