Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt mar vki cipo 24-rol...

Rendelt mar vki cipo 24-rol cipot? Eredeti volt?

Figyelt kérdés

2015. febr. 17. 18:19
 1/3 Kattaa válasza:
én rendeltem egy fehér bőr converse cipőt 1 hónapot vártam rá és végülis ide ért... előre utalással rendeltem és nem ezt az időt ígérték aztmondták hogy hamar ide fog érni... írtam nekik üzenetet jó párszor de választ sosem kaptam.. egy hónap után ért ide a cipő és eredeti..
2015. márc. 5. 15:27
 2/3 anonim válasza:

Én próbáltam rendelni. Illetve a rendelésig a vételár elutalásáig el is jutottam. De aztán se cipő és pénz. Mindenféle kifogásokat irogattak, hogy küldjem vissza az e-számlát meg ilyenek, csak hogy azt a látszatot mutassák hogy foglalkoznak az ügyemmel

Nem ajánlom.

2015. júl. 13. 16:31
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Ne rendeljen Senki erről a weboldalról! ENGEM IS ÁTVERTEK 21.500.- forinttal!!!
2015. nov. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!