Lányok, ha magassarkú akkor hány centis sarok az amit "bevállalsz"?
A / egész napra viselni, sétálni .
B / max. Fél napra viselni, sétálni .
C / max. Pár órányi viselésre, esetleg kevés sétára .
D / ha vezetsz autót, akkor az autóvezetésre : amiben tudsz, illetve amiben még talán megpróbálnád .
Hogy könnyebb legyen a válasz :
egész napra csak laposat!
fél napra is inkább laposat, ha nagyon muszáj akkor 5 cm
pár órára már belefér a 8 cm is, de annál magasabb kizárt
autóvezetés csak és kizárólag laposban jöhet szóba
A/ 2 cm (lemértem a bakancs sarkát :P)
B/ 3-4 cm
C/ 5 cm, de a pár óra viselés is erős túlzás, egy óra után leszakad a lábam
D/ nincs jogsim
A, 3 cm, de leginkább lapos. A 3 centit NEM tűsarkú kivitelben kell érteni, hanem normális, széles, stabil cipősarokként.
B, Ugyanaz, mint A.
C, 4-5 centi, és mehet a keskeny, tűsarkú fazon.
D, Nem vezetek valami sűrűn, de akkor A.
A: 5
B, C, D: 7.5 körül
De egyik sem tűsarkú, szélesebb sarkút veszek kizárólag.
A) Lapos
B) lapos
C) Ha tehetem szintén lapos, de max. 4 centi.
D) Ugyanaz, mint az A
A linkelt képen az utolsó 3-tól így ránézésre megfájdult a lábam...
ABC: mindegyikre bevállalom a 10 centiset simán.
D: vezetéshez inkább kisebb sarkút, de leginkább semmilyen sarkút. persze 5 perc vezetéshez nem veszem át, de hosszabb útra nemcsak kényelmesebb de biztonságosabb is lapostalpúban vezetni. van a kocsiban váltócipőm :)
C: talán pár órára bevállalnám a 12-16 centiset is. De sztem 12 felett már max a hálószobában :D azt hozzátenném h 10-12 cenittig "kecses" egy ilyen cipő, utána nekem már nem tetszik. Afölött már platform, az ezerszer jobban néz ki. Platformból viszont simán hordok 12-14 centiseket is, bulizáshoz főleg :)
22/L
A: lapostalpút vennék fel csak.
B: 5-7 centi max.
C: ide 10-12 centit is bevállalok, ha olyan alkalomról van szó. :D
D: nincs jogsim, szóval nem tudom.
18/L
A. 7-8 cm. Hegyes orrú kizárva, mert nyomja a lábam. Vékony sarok jöhet, az egyensúlyozással nincs gondom.
B. 9 cm, de hegyes orrú itt is kizárva.
C. 10-11 cm, és tényleg csak kevés a séta, akkor már belefér a hegyes orrú is. :)
D. Megszoktam, hogy magassarkúban vezetek, úgyhogy a fentiek közül egyikkel sem gond. 15 centisben vagy platformosban biztos nyilván nem tudnék, de olyanom nincs is, mert nem tetszenek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!