Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Force 1-ről mi a...

Nike Air Force 1-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nekem az első benyomásom az volt róla, hogy ronda. De aztán mostanra már eléggé megtetszett, ezért gondolkozom hogy veszek egyet fehérben. Sokat mondják hogy tömeg cipő, én úgy gondolom hogy annyira nem az, mint ahogy azt mondják. Én eddig 2-3 emberen láttam.

Nektek mi a véleményetek a cipőről?? :)

2015. febr. 14. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen van, magasított és fehérben, mindenhol megnézik az emberek, kérdezték már idegenek is, hogy vettem, persze eredeti. Aki tud rá vigyázni annak jó választás, nagy esőben nem veszem fel, a tócsákba nem gyalogolok bele, még mindig szép fehér :D
2015. febr. 14. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki, szeretnék majd venni ilyet.
2015. febr. 14. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem rettentő ronda.
2015. febr. 14. 21:53
 4/10 anonim válasza:
100%
Szerintem eléggé jól néz ki :) Nekem is van 1 párom hófehérben, tömegcipő ? Ahol én lakok ott még 1 embernek nem láttam és megnézik az emberek azért. Ennyit erről. Saját tapasztalat.
2015. febr. 14. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ti merre laktok de nálunk suliba ha 50 embernek nincs akkor egynek se(hozzátenném hogy 1000 fölött vagyunk suliba) . Általában suli után amíg a városban vagyok abban a 30 percben is szoktam látni jó párat(pedig szinte csak buszozok:'D). Amúgy könnyű összekeverni a Deichmannos másolatával amit a "kevés a pénzem de nehogymá ne nézzek ki gazdagnak #swag#yolo"-k hordanak. Szerintem amúgy jó cipő de felénk tényleg tucat. De legalább az a tucat cipő ami néz is ki valahogy nem úgy mint az Air Max..
2015. febr. 14. 23:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem az Airmax-el sincs bajom, ha normális színben látom :D
2015. febr. 15. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ma döntöttem el, hogy a nyári szezonra veszek egy Air force-ot. Fehérben és a LOW fajtát. + mindennap letakarítom majd, ugye alapból 10 percig fehér egy cipő
2015. febr. 15. 01:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre tényleg furcsán bumszli nagynak tűnik, a vastag talpa, a kerek orra...stb. miatt. Nekem személy szerint mindhárom változata (Low, Mid, Hi) tetszik. Fehérben lehet tömegnek, akár vagy pávának nevezni, de engem ez nem szokott meghatni :D A fehér Mid meg az egyik klasszikus AF1 modell.
2015. febr. 15. 12:08
 9/10 anonim válasza:
100%
hatalmas Respect az előző válaszolónak mivel teljes mértékben igaza van de amúgy meg mindenki azt hiszi hogy csak fehérben meg feketében létezik miközben vannak 100szor jobb színkombókban is! Amúgy meg BP-n tömeg de máshol pl Debrecenben nem non látni, max Faket vagy Deichmanos szart(Ja és a sajátomat)!
2015. márc. 25. 20:47
 10/10 anonim válasza:
a tömeg az csak nézőpont kérdése. ha neked ilyen oldschool stílusod van, nem ilyen szűk nadrág, fekete bördzseki, meg cigi hell kombo a deákon, akkor már nem vagy annyira tömeg, mert viszel egy kis "különlegességet" a stílusodba.
2022. nov. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!