Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Replika vagy sem? Bővebben lent.

Replika vagy sem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Nike Air max 90 egy "P" betűvel kezdődő üzletben.Úgy gondolom hogy amit üzletben veszek cipőt 40e ft annak eredetinek kell lennie. A mai nap sáros lett egy kicsit a cipő úgy gondoltam letakarítom.Elkezdtem egy ronggyal és sima vízzel törölgetni le is jött a piszok szép tiszta is lett csak egy lett nekem gyanús még hozzá a talprészénél ahol be van színezve a sarok különböző színekre a tisztítás közben egy Kicsit kezdett lejönni.:S Abba is hagytam. Ennek le szabadna jönnie vagy nem? 2 év gari van a cipőre csak most nem tudom hogy ez kinek a hibája lehet.
2015. febr. 13. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Playersroom? Nem lenne szabad lejönnie. Vidd vissza szerintem.
2015. febr. 13. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hamishoz nem adnak garanciát. Sőt boltban sem árulhatják... vidd vissza ha gond van vele.
2015. febr. 13. 23:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Ez az én hibám hogy lejött egy kicsit a festék tisztítás közben vagy sem?
2015. febr. 13. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mivel mostad? Ha sima vízzel ahogy azt kell, akkor nem a te hibád.
2015. febr. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!