Ilyen felsőbe elmehetek suliba vagy túlzás?
Buliban hordtam 2x ezt a felsőt, de mivel nem nagyon van időm bulizni nem akarom , hogy a szekrényben porosodjon.

Bulizni gagyi, iskolába meg nem illik, bár egy farmeres szettel elmegy. Csak ne leggingsel vedd fel.
Ja és remélem nem te vagy a képen, mert borzalmasan áll a csajnak.

"Iskolába tanulni mész nem divatolni édesfiam. mellesleg nem áll jól, nincs melled és kövér vagy, negyvenesnek nézel ki."
Hány éves vagy öregem 60? Mellesleg nem én vagyok a képen édes fiam a google képkeresőből másoltam ki. Gondolod , ha magamat fényképeztem volna le akkor még odaszerkesztettem volna az apród.hu feliratot? -.-"
De ha én is lettem volna akkor sem azt kérdeztem , hogy kövér vagyok e vagy , hogy van e mellem vagy nincs. Az ilyeneket mint te szájba rúgnám!

Mivel a ruha és a megnyilvánulás alapján a nem idén barnultak közé tartozol, vedd fel nyugodtan, közéjük illesz.
Normális ízléssel bíró lány ilyen sehova nem vesz fel mert egyszerűen ronda.
# 18 Miért a te stílusod milyen? Amúgy semmi káromkodást nem írtam , csak mondtam a véleményemet arról , hogy másokat ítélsz. Ez csak egy felső könyörgöm , egy ruha darab nem határoz meg senkit.
#19 Írtam , hogy a képen nem én vagyok. Csak azért linkeltem be ezt a képet mert nekem is ugyanilyen ruhám van . Sajnos nem találtam olyan képet amin csak a felső lenne rajta. De a te stílusod sem jobb. Annyiban különbözik , hogy én egy kicsit durvábban fogalmaztam mint te. De te sem lehetsz jobb ha egy ruhadarab alapján ítéled meg az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!