Lányok nektek bejön az " elegánsabb stílus "?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy farmer + ing + zakó, esetleg farmer + ing + " kötött pulcsi ", sportos vagy elegánsabb cipővel. 18 F Kérnék kort is :))2015. febr. 10. 20:08
11/17 A kérdező kommentje:
Ohh akkor király :) Nekem nem lenne baj, ha egy húszon éves nő állna mellettem, sőőt ők még talán jobban is tetszenek viszont ők már azért elvárják az egzisztenciális biztonságot amit azért 18 évesen elég nehéz előteremteni :/ De akkor maradok ennél az öltözéknél, ez amúgy is közelebb áll hozzám, nem tudnám magam elképzelni egy fullcapben :'D
2015. febr. 11. 14:29
12/17 anonim válasza:
Maradj bizony, a többiek majd kinövik! :)
Én mondjuk már nem tizenéves vagyok, de sosem tudnék elképzelni magam mellett ilyen "páwa" vagy "yolo" vagy milyen stílusú fiúcskát!
13/17 A kérdező kommentje:
Rendben :) Hát remélem már hamarosan rám talál a szerencse egy csinos leányzó formájában :)
2015. febr. 11. 16:32
14/17 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, és miskolci vagyok :)
15/17 A kérdező kommentje:
Ejja, miért nem találkozok én veletek ^^, ?
2015. febr. 11. 20:01
16/17 anonim válasza:
Én nem vagyok miskolci de bejön :D A kis páwáktól meg behányok, nem értem miért vannak odáig értük annyian.
17/17 A kérdező kommentje:
Én sem O.O Annyi embernek bejön itt, hogy hihetetlen, de akkor real lifeban miért rosszak a tapasztalataim :/?
2015. máj. 3. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!