Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaphatok stílus tippeket? 16/L

Kaphatok stílus tippeket? 16/L

Figyelt kérdés
Az elegáns stílus nem illik hozzám, a laza, kényelmes de csinos dolgokat szeretem. Néha nem érzem teljesen jól magam egy egy szettben, és nem tudom mindig melyik színhez mi illik. A hajam szőkésbarna, a szemem zöldeskék és normál alkatom van.

2015. febr. 6. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem sértésnek szánom, de tényleg azt akarod, hogy mi mondjuk megy, milyen légy?

Stílust nem választani kell. Sőt, manapság túlságosan fel van kapva ez a "stílus" dolog. Vedd fel, ami tetszik, amiben jól érzed magad, hidd el, bármit fogunk itt mondani, az nem fog segíteni abban, hogy megtaláld, miben érzed jól magad. Állj a tükör elé, próbálgass, és megtudod.

17/L

2015. febr. 6. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Első lépésben nézegess olyan üzleteket, honlapokat, ahol az éppen aktuális trend fut pl. H&M, Zara, ezekkel nem nyúlsz mellé, DE stílusos nem attól leszel, hogy a trend után mész, na ez egy kicsit ellentmondásos... Lehet egy idő után ráérzel a saját stílusodra, akkor már akár egy filléres turiban is egy stílusos darab után fogsz nyúlni. Nézegess streetfashion oldalakat, ott látni fogod, ki, mit, mivel kombinál, onnan elleshetsz ötleteket. Fiatal vagy még, biztos sokat fog csiszolódni a stílusod. Én ma már gyakorlatilag csak turiban vagy ebay-en vásárolok, mert imádok olyan cuccokra szert tenni, ami nem jön velem szemben az utcán. sok sikert!!!
2015. febr. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!