Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti vesztek fel harisny...

Lányok! Ti vesztek fel harisnyanadrágot akkor is, ha az nem látszik?

Figyelt kérdés
Nadrág és cipő alá például, namikor semmi nem látszik ki belőle...

2015. febr. 6. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha hideg van, akkor igen.
2015. febr. 6. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem látszik akkor nem,viszont nekem a szőrtelenítéstől nagyon pöttyös a bőröm,emiatt csupasz lábbal szinte sosem mutatkozom,mindig van rajtam harisnya,ha látható a lábam.
2015. febr. 6. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
igen, mostanában jobban szeretem mint a zoknit, meg legalább van egy plusz réteg rajtam ha fáznék.
2015. febr. 6. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
igen,ha hideg van,illetve ha olyan ruhát hordok,mert szebben mutat a csípőm benne :)
2015. febr. 6. 13:14
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

A napi harisnyafétises is megérkezett.

Igen, hidegben ez a nadrág alá való aláöltözék. De ez nem nejlon harisnya, hanem vastag pamut/gyapjú.

2015. febr. 6. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak ha olyan az idő és rövid a ruhám, minden más esetben combfix. Ilyenkor ha nadrág van rajtam akkor térdfixet használok. Nem szeretem a zoknit, szerencsére nem is fázik a lábam. 23N
2015. febr. 6. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nadrág alá nem szoktam harisnyát venni, csak nagyon ritkán, ha pl. órákat kell kint lennem hidegben (hangsúlyozom, hidegben, nem ebben a langyos időben, ami az idei telünket jellemezte), de akkor is vastag harisnyát.

Nadrágkosztümhöz pedig térdharisnyát szoktam felvenni, de amúgy hétköznap inkább sportosan. lazán öltözködöm, ezért a többi nadrágomat zoknival hordom.

2015. febr. 6. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nem értem a kérdést,mi és miért kéne látszódjon?
2015. febr. 7. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sokat hordok harisnyát - mivel az "elálcázza" hogy az egyik lábam műláb. Nadrágot ritkán hordok, mivel azt nehéz föl-le venni. Általában szoknyát viselek.

Ha olyan helyre megyek, ahol le kell venni a cipőt vagy szoknyát/nadrágot akkor vastagabb harisnyát veszek alá.

2015. febr. 8. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Télen nadrág alatt mindig hordok egy vekonyat. Meg amúgy is tavasszal és ősszel térdharisnyat nyáron pedig titok harisnyát. Zoknit csak sportolashoz használok.
2017. ápr. 6. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!