Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem gyártanak hosszában...

Miért nem gyártanak hosszában csíkos pulóvereket?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy gyártanak, de én még nem láttam. Általában keresztbe csíkosakat árulnak. Pedig milyen praktikus lehet egy kicsit ducibb embernek.
2010. febr. 10. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom azért, mert sokkal bonyolultabb megkötni. Ahány csíkból áll, annyi szálat kell vezetni, színváltásnál áthajtani egyik szálat a másikon, örökké összemacskásodik. Ha meg 90 fokkal elfordítva kötik, hamarabb kinyúlik a pulcsi. Ez így megy kézikötésnél, gondolom a gépnél is hasonló, gondolom ott drágább, komolyabb kötőgépre kell beruházni és a pulóver is drágább lenne, amit meg lehet, hogy nehezebben tudnának eladni.
2010. febr. 10. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ráadásul a kötött kereszbe csíkosak mindig széltében nyúlnak ki. Ezen már én is gondolkoztam. Nekem az apróbb mintásak állnának jól, de pulcsiban csak egyszínűt és keresztcsíkosat látok, már olyan unalmas. Inkább hordom a 10 éves gönceimet.
2010. febr. 10. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Az egy hallgatólagos megállapodás volt a ruhagyárak között mivel a rabruhák voltak olyan csíkosak azért nem csináltak polgári ruhában olyat.
2010. febr. 10. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Mert nem igazán venné meg senki mert szerintem egy kicsit hülyén mutat a függőleges csíkozás de ha gyártanák akk lehet hogy divatba jönne...
2010. febr. 10. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan pálcika emberek lennénk tőle.
2014. máj. 18. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!