Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Louis Vuitton - életstílus?

Louis Vuitton - életstílus?

Figyelt kérdés
A kérdésem csupán annyi, hogy van -e hozzám hasonló ember, aki nem csak a nevet látja mögötte, hanem azt az életstílust is, amit nyújt? Aki tényleg úgy ismeri LV valódi arcát és arculatát, mint például én. Akinek mond valamit egy ajándék doboz Mariage Fréres tea :)
2010. febr. 9. 20:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%

hát elég ronda az a táska amit 11:43 mutatott :S

Régen szerettem Rogán Antalt :(

2010. febr. 13. 13:08
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Hallod nagyanyám barátnője varrónő és ő is megcsinálja csak nekem. Akkor most nekem puccos életstílusom van meg minden?
2010. febr. 13. 13:08
 23/30 A kérdező kommentje:

Válasz 11:43-nak:

Áhhh...legalább egy kolléga :D

Igen, teljesen jogos, amit Armani idézetével fejezel ki, de én az LV-ben találtam meg azt, mi hozzám, az egyéniségemhez illik. Amit pedig úgy érzek, hogy nem, azt megcsináltatom velük. Én pontosan értem, hová szeretnél kilyukadni, de ennyire ne szélsőségesítsük már a szó jelentését :)

A politikusokat hagyjuk... :)

Feltűnősködés? Szerintem, ha összefutnánk az utcán, nagy valószínűséggel egyetlen ruhámról, egyetlen kiegészítőmről (esetleg valamelyik táskámról) sem mondanád meg, hogy LV. A lényeg abban van, hogy jól érzem magam bennük és jól állnak (állítólag).

Nem meggyőzni akarlak, mindannyian másképp gondolkodunk, én pont azért kerestem olyan embert, aki hasonlóképpen látja az élet ezen részét, mint én. Szándékosan nem a pénzzel jövök elő, mert mindenkinek ez ugrik be elsőre. Pedig, az igazság ettől nagyon messze áll részemről. És azért lássuk be, nem sok olyan cég van ma manapság a piacon, aki a tolltól a pókerasztalig, mindent de mindent a Te ízlésednek, a Te elvárásaidnak megfelelően, de a saját hagyományait megtartva, abszolút első osztályú kivitelben elkészít Neked.

"megveszi az is aki felvágni akar vele meg az is aki megengedheti magának" és válasz 13:00-nak is:

Aki csak felvágni akar, az valóban csak odáig jut el, hogy vesz egy táskát. Nekem ezekről az emberekről az véleményem, hogy tényleg csak különbnek akarják mutatni magukat, pedig csak szánni lehet őket érte. Nem veszik észre, hogy csak egy kabátgombot vettek meg egy kabátra.

2010. febr. 13. 21:27
 24/30 anonim válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Megkérdezhetem, hogy melyik szakterületen vagy mérnök? Igazán érdekelne, sok mérnök ismerősöm van, de azt, hogy szinte mindenük LV legyen, egyik sem, sőt:D

Egyébként - bár 16 évesen a közelében sem vagyok, hogy LV ruháim legyenek (majd egyszer... :) ) - egyetértek veled, azt hiszem. Utánanéztem, hogy mennek a dolgok az LVnél, és nagyon szimpatikus volt. Nem olyan, mint a felsőközépkategóriás termékek, nem hivalkodó. Ránézel, és az a megfoghatatlan Stílus jön le. Amit más nem adhat. Azt hiszem, egy életre beleszerettem.

2010. márc. 13. 18:52
 25/30 anonim válasza:
69%
közben kimaradt egy 'sem teheti meg' az előző kommentemből, dehát.... :D:D
2010. márc. 13. 19:48
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én teljesen egyetértek ezzel az "életstílussal",bár én is sok negatív kritikát kapok,ha épp Gucciban vagy LV-ben jelenek meg valahol.Én soha nem azért veszek meg egy Vuitton táskát,hogy azzal feltűnösködjek,vagy "a felsőbbrendűségemet fejezzem ki"-hisz minden ember egyforma-,hanem azért,mert imádom.17 évesen vettem meg saját pénzből életem első LV karkötőjét.(Suhali bracelet)Egyszerűen mesés volt az illata,a precíz kidolgozása,és nem találkoztam olyannal,akinek ne tetszett volna.Valamilyen szinten egy jó táskabirtokos "azonosul" a táskájával.A másik dolog az,hogy ezek nem "tömegtermékek"-kivéve a replika Józsefvárosi dolgokat-,valami egyediséget nyújt a viselője számára.De ha a viselő "csak" sznobságból vesz LV-t,akkor azt megértem,hogy leszólják,és a viselkedését egyenesen cikinek tartom.De ha Neked azért kell,hogy még jobban a felszínre tudd juttatni a stílusodat,akkor nyert ügyed van.Soha nem lóbálnék egy LV táskát valaki szeme előtt,mert az már tényleg nagyképűsége lenne.Szóval nemcsak sok pénzt adsz ki értük,hanem "rendesen" meg kell tanulnod viselni őket.Egy igazi designer darab,legyen az LV,Gucci(a két favoritom) bármilyen szettet fel tud dobni.

2010. jún. 15. 09:34
 27/30 anonim ***** válasza:

Jól van hagyjuk már hogy szánalmas... nNkem csak 1 eredeti LV táskám van és nagyon boldog vagyok vele és nem felvágni akarok vele mert egy egyszerű fekete. De aki felakar vágni vele az sem baj, mi van akkor? Ők így érzik jól magukat. Mindenki ember és ez a lényeg, attól te nem vagy különb mert gazdagabb vagy és lenézel másokat. Meg aki annyira szereti az ilyen luxus dolgokat nem csak LV-t meg Gucci-t említi meg.. Milyen érdekes hogy ezt hamisítják a legtöbb számban...Mért nincs az utcákon egy Chanel, Hermés, Dior táska sem?! Ez kicsit nekem fura :D

Nálunk az iskolába nagyon sok igazi gazdag lány jár de egyik sem lenéző és nem "luji vuton-nal" járnak iskolába.. :D

2011. márc. 30. 20:47
 28/30 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de az egyediség nem ott kezdődik, hogy Vuittont hordasz. Leszűrtem a kérdező válaszaiból, hogy ő nem akar feltűnősködni, de maga a kérdés szerintem felesleges, hiszen ezeket elég nehéz megfogalmazni, megmagyarázni főleg ebben az országban.

Abban igaza van már nem tudom melyik kommentezőnek, hogy tudni kell hordani őket, de az emberek rögtön azt fogják hinni h feltűnési viszketegsége van az illetőnek és ki fogják őt nézni. ( ha tetszik,ha nem)

2011. ápr. 5. 16:49
 29/30 anonim válasza:

Kedves 03.30!

Nekem van egy tucat LV táskám,és nemrég vettem egy Chanelt,meg egy Diort-külföldön,mivel itt nincs üzletük.

Nem feltűnési vágyból veszem őket,hanem azért,mert szenvedélyes gyűjtő vagyok,és tudom,hogy ez is egy kiváló invesztálási(befektetési) lehetőség.

Tudni kell hordani őket,igen,de amikor ezek a kis csitri tizenévesek válltig állítják a láthaóan kamu és gagyi táskájukról,hogy eredeti..

2011. jún. 30. 12:40
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

12:40-es Hány éves vagy? Mert aki dolgozik az nem fog Vuittont táskákat gyűjteni, bruttó 90 ezer ft-os keresettel, persze ez csak egy példa volt. :)

De azért nagyon kiváncsi vagyok, persze ha bruttó 600 ezer ft-ot keresel akkor már megteheted. :)

2011. jún. 30. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!