Lányok ti miért viseltek egész évben szinte kivétel nélkűl valamennyien melltartót?
Mert nem elég, hogy kicsik a melleim, de még formája is rossz, melltartóban legalább elviselhetően néz ki. Plusz ha hiszed, ha nem, még egy kis mell is tud fel-le ugrálni sétálás és lépcsőzés közben. De a legfőbb fok, az a hozzád hasonló férfiak és fiúk sokasága, már a nézésükből meg lehet mondani, hogy perverzek (nem azokra gondolok akik csak rám néznek, velük semmi bajom, de vannak akik hosszasan bámulnak beteg arckifejezéssel) úgy néznek mintha valami szexuális tárgy lennék, pedig még csak kihívóan se öltözöm. (tornacipő, farmer, póló)
Nem fogom Neked és hozzád hasonló emberek élvezeti szintjét növelni, azzal, hogy melltartó nélkül flangálok majd a városban. Élvezkedjezek otthon a négy fal között.
Láttam már több kérdésedet is kérdező, ebből gondolom, hogy szexuálisan kissé defektes vagy, amivel nem is lenne gond, ha csak otthon akarnád megélni a vágyaidat.
Az önbizalom hiányos lányoknak elmondom hogy a mellméretüknek nincs köze a szépséghez. Megismétlem, és jegyezzétek meg ha javasolhatom, nincs köze a mellmérethez annak hogy milyen hatással vagytok egy férfira. Saját nevemben annyit tudok mondani hogy inkább egy nőies de gyakorlatilag teljesen lapos lány mint egy professzionálisan, plasztikával megnagyobbított mellű. A legkisebb bizonytalanság nélkül az előbbit választanám. A másik probléma amit írtok valamennyien hogy átüt a polón egyéb felsőkön a mellbimbó.
Szerintem semmivel nem mutat többet egy ilyen felső mint egy szűk nadrág vagy a strandon egy bikini ami bevág és megmutatja, kiemeli a formáját a két comb találkozásánál lévő szépséges testrésznek. Én ugyan nadrág ellenes vagyok de ilyet azért lehet látni.
Szóval ha lent szabad, akkor fent sem kellene gondot okozzon az hogy áttűnik a ruha alatti testfelület.
Gyerek koromban emlékszek teljesen természetes volt nyáron a vékony felső alatta semmi viselet. Sokszor nem csak a bimbó hanem a bimbó udvar is tisztán kivehető volt.
Nem csináltak belőle gondot a lányok. Persze lehet akkor még nem volt annyi beteges tekintetű akárki mint manapság ahogy a 6-os válaszíró említette. 6-os válaszodhoz még annyit, annak ellenére hogy defektesnek tartasz köszönöm a részletes válaszod! És a többieknek is természetesen!
Szóval nagy-nagy magabiztosság, egy kis extroverzió, ami olyan személyiség aki a kűlvilágnak szereti megmutatni magát,és nézzetek át a zavarodottan bámulókon! Jön a tavasz hagyjátok otthon nyugodtan a melltartót! Biztosan jobban fogjátok érezni magatokat az igaz hogy csinos, de szorító, kényelmetlen,csúszkáló fehérneműben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!