Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismellű lányok ti mindig...

Kismellű lányok ti mindig hordtok melltartót?

Figyelt kérdés

Enyém elvileg 75B-s, kábé így néz ki, alkatra is ilyen vagyok. [link]

Itthon nem hordok melltartót mert sokkal kényelmesebb. Viszont melltartó nélkül kilépni utcára gondolom sokaknak megbotránkoztató lenne.

2015. jan. 30. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindig felveszek minimum egy szivacsos topot. Főleg mert nem kerek a mellem hanem csúcsos és magától nagyon bénán néz ki.
2015. jan. 30. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Én utcára mindig hordok melltartót, otthon is veszek fel (max. akkor nem ha egész nap pizsiben lustulok) mert bár kicsi melleim vannak(80/b), azok is lógnak, már amennyire tudnak és nem tetszenek melltartó nélkül. Nem is érzem kényelmesnek nélküle illetve nem szeretem, ha átlátszik.
2015. jan. 30. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is olyasmi, mint Kate Mossnak és én se hordok soha, csak sportmelltartót jógához meg kondiba.
2015. jan. 30. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyanekkora a mellem. Utcára mindig szivacsos melltartót hordok, itthon sportmelltartót. Valamiért nekem így sokkal kényelmesebb :D

18/L

2015. jan. 30. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is így néz ki a mellem, meg ekkora:D

Én 20 vagyok.

És utcára én is mindig hordok, elég gáz lenne anélkül azért. De itthon sosincs rajtam, minek.Most sincs:D

2015. jan. 30. 23:57
 16/19 anonim ***** válasza:
12es, a 80B az nem kicsi, én örülnék ha nekem azért akkora lenne, jobb mint a 70-75 ös A-B , mikor még a legkisebb is épp hogy jó rád:(
2015. jan. 30. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy nő nem tudja, hogy nem a szám jelenti a méretet? A kosár méretét (tehát a mell méretét) az A B C D ... stb jelenti.. :)

az hogy 85, az esetleg azt jelenti, hogy van rajta súlyfelesleg

2015. jan. 31. 01:22
 18/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Persze, tudom, hogy van ennél is kisebb is és ilyen szempontból örülök is neki, hogy azért lehetne kisebb is, de azért nem mondanám nagynak. Lehet, hogy csak azért mert az én melleim és magammal kritikus vagyok:)

Egyébként igen a szám a körméret és a betű a kosárméret, de én azt tapasztaltam, hogy pl. a 75B-nél a 80B melltartó kosárméretben is nagyobb egy kicsivel.

2015. jan. 31. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:
75 B az enyém és sose vagyok melltartó nélkül. Csak alvásnál veszem le. Hiába kicsi semmi formája. Ha anélkül veszem fel csak egy kiálló valamit látni. Undorító csőmellem van
2015. nov. 12. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!