Kismellű lányok ti mindig hordtok melltartót?
Enyém elvileg 75B-s, kábé így néz ki, alkatra is ilyen vagyok. [link]
Itthon nem hordok melltartót mert sokkal kényelmesebb. Viszont melltartó nélkül kilépni utcára gondolom sokaknak megbotránkoztató lenne.
Ugyanekkora a mellem. Utcára mindig szivacsos melltartót hordok, itthon sportmelltartót. Valamiért nekem így sokkal kényelmesebb :D
18/L
Nekem is így néz ki a mellem, meg ekkora:D
Én 20 vagyok.
És utcára én is mindig hordok, elég gáz lenne anélkül azért. De itthon sosincs rajtam, minek.Most sincs:D
Egy nő nem tudja, hogy nem a szám jelenti a méretet? A kosár méretét (tehát a mell méretét) az A B C D ... stb jelenti.. :)
az hogy 85, az esetleg azt jelenti, hogy van rajta súlyfelesleg
12-es vagyok
Persze, tudom, hogy van ennél is kisebb is és ilyen szempontból örülök is neki, hogy azért lehetne kisebb is, de azért nem mondanám nagynak. Lehet, hogy csak azért mert az én melleim és magammal kritikus vagyok:)
Egyébként igen a szám a körméret és a betű a kosárméret, de én azt tapasztaltam, hogy pl. a 75B-nél a 80B melltartó kosárméretben is nagyobb egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!