Miért van az, hogy csak a fekete ruhák állnak nekem jól?
Figyelt kérdés
Többen is mondták már, én is így gondolom. Ha fekete pólót viselek tökre tetszek magamnak, de ha már más szín van rajtam rögtön "elveszik a varázsom"... Még egyszer mondom, ezt már sokan mások is mondták, nem beszélem be magamnak.. :D Na szóval akkor szerintetek mostantól hordjak mindig feketét? Az a baj, hogy más színeket is szeretek, de azokba csúnya vagyok :/2015. jan. 30. 20:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem a bőröd és a hajad a döntő.
Függ persze stílustól minden, de szerintem a bőröd az alap, mert lehet a többi szín sápaszt a fekete illik a bőrödhöz és a hajadhoz, ezáltal a kisugárzásod is jobb.
Nem kell feketét hordanod, biztos van olyan színes felső ami jól áll.
2/4 anonim válasza:
próbáltad már ezeket a színeket?
Sötétbarna, lila, türkiz, szürke
3/4 anonim válasza:
nekem is a fekete áll legjobban, elviselhető egyéb sötét szín is, de a feketével ütök igazán :D világos mindenem, talán azért, de engem nem zavar.: )
4/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg a sötétebb színeket is :) Mondjuk bordó, sötétkék, barna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!