Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy cégvezetőhöz milyen...

Egy cégvezetőhöz milyen karóra illik?

Figyelt kérdés

Férfi, vékonyabb testalkat. Valami olyat szeretnék ami nem túl nagy számlapos (úgy értem ne legyen túlzás), de mindenképp érzékelteti az ügyfelekkel, hogy ez egy jól menő sikeres cég! Kb. 100-120 ezret szeretnék rákölteni maximum. :)

Felesége vagyok. Születésnapjára lepném meg.

Ha te cégvezető lennél vagy a férjed az lenne milyet vennél neki?

2015. jan. 30. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki egy óráról első ránézésre megmondja az árát azt úgy sem tudjátok átverni, aki meg nem, annak mindegy mi van a férjed kezén.Ha egy órával kell prezentálni mennyire jól megy a cég mert a férjed nem tudja "eladni " magát ott baj van, az óra nem segít.
2015. jan. 30. 06:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne legyen gagyi és ne legyen hivalkodó.

Az óráról nem a céget, hanem azt minősítik, akinek karján van!

2015. jan. 30. 07:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ruhla. Fatengelyes, az egykori NDK-ban gyártották. Ezt ajánlom a képmutató, kotradék cégvezetőknek!!!
2015. jan. 30. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. jan. 30. 08:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm.

A többieknek meg nem értem mi a baja.

Én csak valami jó ajándékot szeretnék neki.

Gyakorlatilag a szart is kidolgozta magából. Alig bírtam vele élni évekig. Volt, hogy hazajött és egyből csak bedőlt az ágyba, mert annyit dolgozott!

Most itt az eredmény! Saját cég!

Szerintetek egy óra nem jó ajándék? Szinte mindene a cég (persze csak utánam) és ezért gondoltam, hogy ez jól mutatna.

Vehetek drágábbat is. Nem gond az 1-2 milliós óra sem, vagy akár több.

Csak szerintem az már túlzás!

2015. jan. 30. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz velük... :) Nagyon sok a rosszindulatú, undok ember itt a Gyakori kérdéseken akik vagy sz*rra se vitték az életben vagy büdös nekik a munka. Az óra tökéletes ajándék, az oldal amit az előttem válaszoló belinkelt tökéletes én is azt küldtem volna. :D
2015. jan. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!