Miért tartják rib**cosnak, ha valaki a derekára köti a farmeringét?
Figyelt kérdés
Annyira sok ember (per pillanat főleg lányokra gondolok az osztályomból) mindig mondják egymásnak, hogy csak azt ne, meg több helyről hallok "rosszat" erről. Mi a bajuk ezzel?2015. jan. 29. 15:55
1/7 anonim válasza:
Ha valaki túlzottan felhívja a figyelmet valamelyik testrészére. A nagytöbbség pedig elhatárolodik ezen szokástól, akkor arra mondják hogy r...bancos.
A farmering egy ing, persze ezt is túlzásba lehet vinni. Ha valaki nagyon jó alakkal rendelkezik és egy szorosabb farmeringet vesz fel de még látványosan ki is gombolja.
A derékravaló kötés föleg télen felesleges,a célja hogy a derekat hangsúlyozza. Tavasszal is feltünő,de akkor még azt is lehet mondani "tartalék kardigán".
De úgyancsak feltünő a testszínű harisnya főleg télen,a mély dekoltázs amikor más vastag sálat vesz fel. A nagyon rövid szoknyák, az extra magas cipők, a feltünő smink.
2/7 anonim válasza:
nem ri bancos, csak nagyon tucat. meg általában a plázacicák hordják így.
3/7 anonim válasza:
Ne törődj velük, szerintem vagy már annyira nagy lány, hogy eldöntsd mi tetszik neked és mit szeretnél hordani. Ha pedig tetszik ez a derékra kötött farmering, akkor hordd, én is szoktam néha, bár nem csak farmeringet, van mikor jól jön és jól feldob egy összeállítást. Sosem értettem, akik leri**ncoznak valakit, mert mélyebb a kivágás a pólóján, vagy mert rövidebb a szoknyája. Persze evvel nem azt akarom mondani, hogy most mindenki hordjon push up melltartót meg miniszoknyát, de he tetszik neki, akkor miért ne? Egy lány/nő eldönheti, hogy mit akar viselni, és hogyan akarja viselni, mert nem a 18. században vagyunk már szerencsére. Egyébként is ez csak egy farmering, és ezt csak azért mondják, mert beléjük van rögződve ez a dolog, vagy mert ők valamiért nem merik bevállalni az ilyen dolgokat.
4/7 anonim válasza:
Én a piros, kockás ingemet szoktam a derekamra kötni, magasderekú nadrághoz, croptopphoz.:) barátnőim is így hordják, egyáltalán nem riban*os, ez a divat. És 1. mi nem a derekunk hangsúlyozása miatt hordjuk ott:d szimplán így jobban néz ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. jan. 30. 14:24
6/7 anonim válasza:
Nekem mindig az jut erről eszembe, hogy a leányzó "bemenstruált", és így próbálja meg takarni a vérfoltot. :D
7/7 anonim válasza:
jézusom léteznek még emberek, akik fiatalok, és képesek derekukra kötni bármilyen ruhadarabot? : DDDDD ez k_rvagáz. ilyet mi általánosban csináltunk a kiránduláson. jááááj de cikik vagytok. : DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!