Itt a gyakorin mindenki gazdag?
Interneten azt írunk, amit akarunk. :)
Másik, ha valakinek tényleg sok pénze van, akkor az nem nézi, mit vesz meg. (márkás-e vagy sem)...
Általában a szegényebbek öltözködnek zarából, trendi plázamárkákból, hogy megmutassák azt is, amilyük nincs. (van ilyen ismerősöm, atomdrága ruhákat vesz, ezt azon spórolja ki, hogy inkább nem eszik...)
Hidd el, akinek tényleg (!!) van mit a tejbe aprítania (és nem újgazdag, hogy telenyomja az instagramját minden hülyeséggel, hogy menőzzön), arról nem mondod meg első ránézésre. (Tapasztalatból mondom, van néhány nagyon gazdag ismerősöm, és olyan lazán isszák a sört és eszik a gyrost a sarki büfében a kis egyszerű ruhájukban, hogy azt hinnéd, néhány megfáradt városi. :) Kicsit vicces, mikor látom őket és eltopognak mellettük a trendin felöltözött cicafiúk és cicababák.
Én nem vagyok, zarára csak leértékeléskor van keret, teljes áron nem is vásárolok semmit, mert nem éri meg.
Külső szemmel csak az látszik, hogy a legtöbb ruhám bershka, tally, tezenis, de 50%-os kedvezmény alatt nem vásárolok. Ezt mondjuk nem is titkolom. De bírom az olyan beszólásokat, hogy nekem könnyű, mert telik "drága" ruhára, neki csak kínaira van pénz...pedig kínai drágább, mint a leértékelt plázás ruha.
Szerintem ugyanaz a két ember írogat ilyeneket. :D
Meg hát igen, leírni bármit lehet, csak bele ne lógjon a kis kacsójuk a bilibe.
Menj ki a városba és nézd meg miben járnak az emberek.
Menj el ezekben a boltokba és figyeld meg kik vásárolnak.
Ez egy ismert anonim oldal, bizony a vásárolók közül akad 1-2 aki ilyen helyekről vásárol.
Nem mindenki hazudik és sárgul az irigységtől.
Én magam is a felsorolt boltokban vásárolok de a h&m-be is ha megtetszik valami. Mások nem érdekelnek, mindenki a saját szerencséjének a kovácsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!