Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Amikor vesztek egy új...

Csajok! Amikor vesztek egy új cipőt (magassarkút, platformost .. ) akkor szoktátok "tesztelni"?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy mikor hazaviszed belebújsz pár percre , fél órára hogy "betörd" vagy elrakod és amikor kell felveszed .

Illetve ki szoktad próbálni hogy autót vezetni tudsz-e benne vagy azt is a "majd kiderül" alapon szoktad ? Volt hogy melléfogtál ? :azt hitted hogy nem lesz probléma de aztán mégis lett ?

Én jártam már úgy hogy azt hittem hogy jó lesz aztán mégsem , azóta tesztelek , bejáratom az új magassarkúimat :) . Ti szoktátok ?

2015. jan. 28. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én általába pár percre fel szoktam venni egyrészt azért mert imádom másrészt pedig, hogy betörjem.

Viszont az autóvezetésnél kiugrott a szemem. Nemhogy kipróbálom, vagy majd kiderül ez egy kisebb merénylet a többi autósra nézve magassarkúban vezetni. Pedig jobban vezetek mint a pasim mégse jutna eszembe ez. Szokj le róla, balesetveszélyes.

Ja és nem még nem jártam úgy hogy később gond lett volna vele hálistennek:)

2015. jan. 28. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Én is felveszem pár percre, szeretem nézegetni! Aztán be a szekrénybe, és amikor éppen kedvem van hozzá, felveszem.

Rengeteg cipőm van, nem is sajnálom rá a pénzt, általában a felsőkategóriából választok. Egyszer fogtam mellé, rájöttem, hogy nem fogom felvenni mégsem. Azóta is áll a szekrényben a 6 számjegyes cipő...

Platformban soha, de sima magassarkúban lazán vezetek.

2015. jan. 28. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is felveszem otthon, mert amíg tiszta a talpa, addig nincs gond, ha a lakásban van rajtam, a férjem meg szereti, ha magassarkúban vagyok. Volt már többször, hogy így derült ki, hogy borzasztóan csúszik az új cipőm talpa, szóval erre is szoktam figyelni, kipróbálom kövön, parkettán, szőnyegen. És ha kell, akkor a "betörés" részeként csúszásmentesítem :)
2015. jan. 29. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!