Csajok! Amikor vesztek egy új cipőt (magassarkút, platformost .. ) akkor szoktátok "tesztelni"?
Ezt úgy értem hogy mikor hazaviszed belebújsz pár percre , fél órára hogy "betörd" vagy elrakod és amikor kell felveszed .
Illetve ki szoktad próbálni hogy autót vezetni tudsz-e benne vagy azt is a "majd kiderül" alapon szoktad ? Volt hogy melléfogtál ? :azt hitted hogy nem lesz probléma de aztán mégis lett ?
Én jártam már úgy hogy azt hittem hogy jó lesz aztán mégsem , azóta tesztelek , bejáratom az új magassarkúimat :) . Ti szoktátok ?
Én általába pár percre fel szoktam venni egyrészt azért mert imádom másrészt pedig, hogy betörjem.
Viszont az autóvezetésnél kiugrott a szemem. Nemhogy kipróbálom, vagy majd kiderül ez egy kisebb merénylet a többi autósra nézve magassarkúban vezetni. Pedig jobban vezetek mint a pasim mégse jutna eszembe ez. Szokj le róla, balesetveszélyes.
Ja és nem még nem jártam úgy hogy később gond lett volna vele hálistennek:)
Én is felveszem pár percre, szeretem nézegetni! Aztán be a szekrénybe, és amikor éppen kedvem van hozzá, felveszem.
Rengeteg cipőm van, nem is sajnálom rá a pénzt, általában a felsőkategóriából választok. Egyszer fogtam mellé, rájöttem, hogy nem fogom felvenni mégsem. Azóta is áll a szekrényben a 6 számjegyes cipő...
Platformban soha, de sima magassarkúban lazán vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!