Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete táskát lehet hordani...

Fekete táskát lehet hordani tavasszal is?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egy márkás táskát, de nem tudom milyen színbe. Fekete,sötétbarna,piros,rózsaszín,fehér színekben lehet kapni.

A fekete télre megfelelő de a nyári táskám is tönkrement.. Olyan kellene ami tavaszra és télre is megfelelő. A barna már elfogyott pedig az jó lenne télre-nyárra..:(

2015. jan. 26. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Ur isten

Mi ez mar

Miert ne lehetne hordani fkeete taskat nyaron?:o

Lehet, persze!

2015. jan. 26. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem csak fekete táskám van. én szeretem őket mindig. amúgy van fekete nyári ruhám is, fekete nyári szandálom stb. szerintem hülyeség ez hogy ilyen meg olyan színt ne hordj ekkor meg akkor.
2015. jan. 26. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Tavasszal nem... De nyáron, ősszel és télen igen! :D

Tejóég... :D

Én tavasszal és nyáron is hordok fekete ruhát, fekete cipőt vagy szandált, sőt, fekete táskát is! :)

2015. jan. 27. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Bár én nem szeretek. Inkább világos táskát hordok tavasszal és nyáron.
2015. jan. 27. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, törvény tiltja a divatembereknek...
2015. jan. 27. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy milyen színű ruháid vannak.

Feketét én sem vennék nyáron. A barna jó lenne, meg a piros is szupi. A rózsaszín is jó lehet, bár én soha nem venném meg :D

A fehér meg szerintem elég defektes télen, úgy mint a fekete nyáron.

2015. jan. 27. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Na ne már! :D A fekete örök...
2015. jan. 28. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző, te írtad a 3-ast? Ez így rendben van :)

Viszont egy fehér, vajszínű vagy valami nagyon nyárias szerelést agyoncsap egy fekete táska.

Igaz, én nem az előbb felsorolt színeket hordom, de így is száműztem a feketét a ruháim közül. Már csak pár régi fekete cuccom van. Újat nem veszek. Így nyilván fekete táskát sem.

2015. jan. 28. 13:56
 9/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lehet . Én azért vennék fekét mert mindenhez megy
2015. jan. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!