Fekete táskát lehet hordani tavasszal is?
Szeretnék vásárolni egy márkás táskát, de nem tudom milyen színbe. Fekete,sötétbarna,piros,rózsaszín,fehér színekben lehet kapni.
A fekete télre megfelelő de a nyári táskám is tönkrement.. Olyan kellene ami tavaszra és télre is megfelelő. A barna már elfogyott pedig az jó lenne télre-nyárra..:(
Ur isten
Mi ez mar
Miert ne lehetne hordani fkeete taskat nyaron?:o
Lehet, persze!
Tavasszal nem... De nyáron, ősszel és télen igen! :D
Tejóég... :D
Én tavasszal és nyáron is hordok fekete ruhát, fekete cipőt vagy szandált, sőt, fekete táskát is! :)
Attól függ hogy milyen színű ruháid vannak.
Feketét én sem vennék nyáron. A barna jó lenne, meg a piros is szupi. A rózsaszín is jó lehet, bár én soha nem venném meg :D
A fehér meg szerintem elég defektes télen, úgy mint a fekete nyáron.
Előző, te írtad a 3-ast? Ez így rendben van :)
Viszont egy fehér, vajszínű vagy valami nagyon nyárias szerelést agyoncsap egy fekete táska.
Igaz, én nem az előbb felsorolt színeket hordom, de így is száműztem a feketét a ruháim közül. Már csak pár régi fekete cuccom van. Újat nem veszek. Így nyilván fekete táskát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!