Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Jordan cuccokkal kapcsola...

Nike Jordan cuccokkal kapcsolatban vki?

Figyelt kérdés

Merettablazatra lenne szuksegem illete ha vki annyira szakerto lenne hogy :

Kineztem ajandekba egy jordan atmeneti kabatot, de a webshopban csak M.es meret van mar. Az illetonek akinek kineztem van tobb ilyen markaju cucca, pulovere l.es de lezseren all rajta, nem nagy hanem olyan rapperes haha:D ami ala oltozos pedig egy melleny az is l.es de az ala azert beoltozik az ember. Ezek amugy is nagyobb meretek, de kabatban is eleg lehet az m.es meret? Kaptam pontos mereteket de nem tudom eldonteni.

Akinek kene: 180-185 cm kozott van es ugy valtozoan 80-90 kilo kozott lehet most, de kondizni kezdett igy valoszinu vallban es karban valtozik, hasban pedig kicsivel karcsubb lesz:-) A megfelelo valaszokat koszonom, oktatast nem nagyon varnek, mert epp ezert tettem fel a kerdest, koszi:-)

2015. jan. 26. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!