Legjobb öltözék farsangi bulira?
Szombaton lesz a volt iskolámban farsang és szeretnénk egyik barátnőmmel elmenni.Viszont a bulira nem tudom milyen öltözék lenne a megfelelő. Nem akarok ilyen csili-vili cuccot mg semmi extrát de mégis térjen el a hétköznapitól. koromhoz megfelelő ruha lenne a legjobb.Arra is gondoltam hogy egy póló és alá nyakkendő így kilátszik a csomó meg egy kis rész+ csőgatya meg tornacipő de ez nem túl béna összeállítás? Linket is tehettek be.
Előre is köszi. 13/L
A póló+nyakkendő nagyon jó ötlet:) Én viszont idegbajt kapok a csőnadrág+tornacsuka összeállítástól, mindenkin ezt látom, nagyon tucat, és szerintem ronda is. Az viszont tök jó, hogy nem akarsz beállni a sok ribi mellé a sorba:):) Szóval én a helyedben ezeket venném fel: sima, egyeneszárú nadrág, akár terepmintás is (nagyon vagány lenne egy hozzá illő pólóval+nyakkendővel) és ehez pl. megy a sima fekete tornacsuka fehér fűzővel. Vagy egy sima fekete sportcipő is jó hozzá.
Szóval a tornacsuka mehet, de szerintem hanyagold a csőnacit, nem láttam még olyan emberkét (se lányt, se fiút) akinek ez jól állt volna.
18/L
Utolsó, fogd vissza magad!!
Attól, hogy te a sportosabb csoportba tartozol, egy csinos lány, aki farsangra nyuszilánynak öltözik, nem ribi!!!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!