Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eastern brandes cipők eredetie...

Eastern brandes cipők eredetiek? Es honnan rendelik a cipoket?

Figyelt kérdés
valahol azt olvastam h aliexpressről. akkor már inkabb onnan rendelnék cipőt, ugy olcsobb lenne. De nem merek mert hátha elég gyenge minosegu lenne. Rendelt mar valaki onnan? Vagy milyen masik megbizhato oldalak vannak?

2015. jan. 25. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennek van valamilyen oldala? Mert Facebookon találtam egy ilyen oldalt, de semmi infó, se fényképek, semmi nincs rajta, de lehet csak azért mert ne vagyok az ismerőse.

Általában ezek a face-en rendelős oldalak aliexpressről vagy hasonló helyekről szerzik be a cuccost, potompénzért és haszonnal adják tovább. Tehát mondjuk van egy cipő alin, ami 20 dollár (tegyük fel 1 dollár 270 Ft), szóval az értéke 5400Ft. Ő meg azt mondja, hogy adja 6500 ért. Így van rajta 1100 Ft tiszta haszna, mert a legtöbb holmi ingyen jön. Alin megrendeli és címnek a tiedet adja meg.

Sok ilyen helyen nincsenek kint árak, hanem kérésre adnak, mert a dollár most igencsak megugrott, én egy hete még 260-ba számoltam, és ugye akkor a fent említett 20 dollár értéke 5200 Ft volt és mondjuk ehhez kalkulálja fixen a hasznát.

A másik az, hogy ha nem jó a méret, akkor cseszheted, mert csere nincs, meg sokszor számla sincs. Adhatná az eredetit, de akkor meg látod a valódi értékét a cuccnak és veheted úgy, hogy átvágtak, mert annyiért te is megtudtad volna rendelni.

Jobban jársz, ha magad rendeled meg. Még alin is ugyanazok a termékek fentvannak többször, többféle áron szóval érdemes szemfülesnek lenned.

2015. jan. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!