Eastern brandes cipők eredetiek? Es honnan rendelik a cipoket?
Ennek van valamilyen oldala? Mert Facebookon találtam egy ilyen oldalt, de semmi infó, se fényképek, semmi nincs rajta, de lehet csak azért mert ne vagyok az ismerőse.
Általában ezek a face-en rendelős oldalak aliexpressről vagy hasonló helyekről szerzik be a cuccost, potompénzért és haszonnal adják tovább. Tehát mondjuk van egy cipő alin, ami 20 dollár (tegyük fel 1 dollár 270 Ft), szóval az értéke 5400Ft. Ő meg azt mondja, hogy adja 6500 ért. Így van rajta 1100 Ft tiszta haszna, mert a legtöbb holmi ingyen jön. Alin megrendeli és címnek a tiedet adja meg.
Sok ilyen helyen nincsenek kint árak, hanem kérésre adnak, mert a dollár most igencsak megugrott, én egy hete még 260-ba számoltam, és ugye akkor a fent említett 20 dollár értéke 5200 Ft volt és mondjuk ehhez kalkulálja fixen a hasznát.
A másik az, hogy ha nem jó a méret, akkor cseszheted, mert csere nincs, meg sokszor számla sincs. Adhatná az eredetit, de akkor meg látod a valódi értékét a cuccnak és veheted úgy, hogy átvágtak, mert annyiért te is megtudtad volna rendelni.
Jobban jársz, ha magad rendeled meg. Még alin is ugyanazok a termékek fentvannak többször, többféle áron szóval érdemes szemfülesnek lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!