Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy zajlik innen a rendelés?...

Hogy zajlik innen a rendelés? Van aki már rendelt?

Figyelt kérdés

[link]

Amikor kihozza a posta akkor kell kifizetni igaz?

RTM utálók pls ne itt éljétek ki magatokat, köszi!

2015. jan. 21. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Fizetési módok:

Postai utánvétellel történő fizetés

Előre utalás esetén (csak külföldi kézbesítéskor vehető igénybe)

Tehát igen, a postásnak kell fizetni.

2015. jan. 21. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen a postásnak kell fizetni, viszont olyan címet adj meg, ahol vagy te vagy valakid át tudja venni reggel 8 és 17 óra közt. Én pl utánvét esetén a melóhelyemre kérem a szállítást (irodában dolgozok).
2015. jan. 21. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Na igen, ez a gond... Csak 15óra után érek haza, anyám is kb fél órával utánnam jön, azaz 15óra előtt senki nincs itthon.

Ha délelőtt hozza a postás amikor senki nincs itthon, akkor mi van? Ha nem tudom átvenni, csak pl másnap akkor azért fizetnem kell plusszba valami késleltetési díjat?

2015. jan. 21. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha futár hozza akkor bedob egy papirt hogy sikertelen volt a kézbesítés és ott kézbesítő száma. Fel kell hívnod és egyeztetni vele hogy mikor tudod átvenni.

2szer ingyen megkísérli a kiszállítást.És azt hiszem 5 napod van hogy átvedd, így másnap semmi gond még.

Ha posta vagyis MPL hozza akkor szintén hagynak értesítőt mint a levelek esetén, de a posta 10 munkanapig őrzi a pakkod. Azt nem tudom kiviszi e újra, de ha bemész a postára ott át tudod venni és fizetni.

2015. jan. 21. 20:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. És abban az esetben a helyi (kisvárosi) postára ahol lakok, vagy a nagyvárosira kellene elmenni? (pontosan Szegedről van szó)
2015. jan. 21. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanoda ahol a leveleiteket is felveszitek :) Ahol átvehetitek az ajánlott leveleket ott lesz a csomagod is :)
2015. jan. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!