A lányok utcán miért torna és sportcipőben vannak? Valamilyen bőr cipő kellene nekik!
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 14:51
21/23 anonim válasza:
Ejnye-bejnye kislanyok de nem birjatok a kritikat!
Ha titeket csesztetnek az mar faj,de minket fiukat persze megtorlas nelkul lehet sertegetni...
Legalabb is eddig ugy nezett ki!
22/23 anonim válasza:
Ugyanmár, mit vagytok ki annyira fiúk? :D Senki nem tilt semmit, felőlem pl;miniszoknyába is szaladgálhattok ;)
Itt ugyanúgy jöttök pattogni a nőiességről, mint pár emberke, aki agyatlanul búzázik. Miben vagytok különbek?
Kérdező! A sportcipő olcsóbb, és tovább is bírja. Aki minden nap BKV-zik, nem vágyik arra, hogy a vadiúj cipőjét bárki is megtapossa. Nekem személy szerint nem is igazán tetszik. Viszont találni fogsz nőket elegáns bőrcipőben is, akiknek az bejön. Ilyen egyszerű. Szuper, hogy nem vagyunk egyformák, ugye? :D
23/23 Yehudina válasza:
Én már rég nem vagyok tini és télen mégis sportcipőben (nyáron csak bebújós színes papucsokban) járok. Soha senki nem kritizált érte, senki nem tette szóvá, hogy miért nem veszek fel inkább bőrcipőt, ami mondjuk a koromhoz jobban illene. Ha viszont valakinek szúrná a szemét, és szólna érte, én szrnék rá. Kényelmes, elég meleg és praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!