Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben illik menni osztálytalál...

Miben illik menni osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Hétköznapian.:)
2010. febr. 7. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk júniusban volt. Elég vegyesen öltözött mindenki. Én pl.egy sötét farmerben mentem egy szép fölsővel,de volt aki rövidnadrágban és stranpapucsban jelent meg. :D Túlöltözni szerintem nem kell.
2010. febr. 7. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Rózsaszín HelloKitty-s bikini, tiksz@ros gumicsizma, hegesztőszemüveg, bokszkesztyű. Ha ez az összeállítás nincs rajtad akkor mehetsz, nyugodtan. XD
2010. febr. 7. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Stílusodhoz illően. (bár jó lett volna tudni a korodat)

Mindenképp illik megtisztelni a volt ismerőseinket azzal, hogy kicsit elszakadva a hétköznapok szürkeségéből, kicsit kiöltözünk. Hiszen nem minden nap találkozik velük az ember.

Ha lány vagy valami szép szoknya/nadrág és fölső/blúz/garbó+ hozzá illő bizsu vagy ékszer.

Ha fiú, akkor szövet nadrág, ing, zakó (a nyakkendő már túlzás, úgyhogy azt ne).

2010. febr. 7. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
17:33-as vagyok. Azért fontos az is, hogy ne érezd magad kényelmetlenül a ruhában.
2010. febr. 7. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem farmer és nem kisestélyi.Kényelmesen elegáns.
2010. febr. 7. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Hát sztem meg a helyszíntől függ. Étterem, kávézó, régi iskola...nem mind1.
2010. febr. 7. 18:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként első osztálytalálkozónk lesz, gimis, ezért nem vagyok képben teljesen. 22 éves vagyok és lány, és általában túlöltözöm a rendezvényeket, épp ezért nem tudtam, mi az elég. Ja és fogalmam sincs még, hogy hol is lesz.
2010. febr. 9. 17:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Tényleg! Kösz a bokszkesztyűs tanácsot, lehet, hogy felhúzom, hátha verekedni kell...
2010. febr. 9. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze a helyszíntől még változhat, de szerintem egy farmer és valami elegáns felső/ egybe részes ruha/ szoknya-szép fölsővel/inggel is megteszi, de a kisestélyi/kosztüm már túlzás.
2010. febr. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!