Ugyanaz a minőség lenne?
ukrajnában egyes dolgok lényegesen olcsóbbak, mert nem mindenen van olyan magas adó, mint itt nálunk magyarországpjn (magyarország én így szeretlek...:S)
de ez a 3500 ez kicsit kevésnek tűnik, bár ha belegondolunk, h itt magyarországon a benzin 320 ft, odakint meg 110 körül van...(de azért magyarország én így szeretlek..:S)
Bocsi: nem otthol, hanem otthoN
Egyébként itthon is tudsz venni a kínai piacon nem eredeti cipőt. Pl. Józsefvárosi piac. A helyedben előbb kinéznék oda, minthogy kiutazzak egy cipőért.
ne vegyél kint.
lehet h többe kerül,de azokat minden bizonnyal illegális gyerekmunkások csinálták müansznyi kis pénzekért,és még a minőseg sem ugyanaz.
Én nike cipőt vettem odakint 100 grivnyáért (kb.2800-3000 Ft volt múlt áprilisban)
Nagyon szerettem/szeretem, de nyáron sokat hordtam és a talpán befolyik a víz. (nincs elrepedve sehol, de mégis.)
Szerintem ennyiért még akkor is megérte, ha csak egy évig tudtam hordani, mert kihasználtam a cipőt, nem állt a szekrényemben és persze ettől többet nem adtam volna érte.
Ha találsz olyat, ami tetszik, szerintem vedd meg. Mindegyiket ugyanott gyártják. A szabadidő ruhájukon ugyanaz a papír van, mint nálunk a márkáson. Csak negyed annyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!