Kik hordanak luxusmárkákat?
Nagyon érdekel hogy van e itt olyan aki hord luxusmárkákat (gucci, armani, stb.) vagy ismertek-e olyat.
Ha te hordasz akkor mit dolgozol?
Vagy ha ismersz valakit, akkor ő mivel fogllakozik?
Köszi a válaszokat eddig!
kaptam egy-két üzenetet ehhez a témához, és mindneki azt gondolta hogy lány vagyok. Pedig nem :D
Én is hordok designer ruhákat, kiegészítőket elég sokat, de plázákból is vannak ruháim.
Tanuló
17/f
Én ismerni ismerek egy csajt, az apja valami vállalatnál dolgozik elég magas beosztásban, anyuka szintén, így van rá pénzük. De ő sajnos az a típus aki mindenkit lenéz, ha nincs IPhone 5-je meg három tabletje az illetőnek és nem BMW-vel vagy valami Ferrari-val jár.
Nekem is vannak márkás ruháim, de nem az a luxus típus. Puma cipő (a Premier Outlet-ből xD), márkásabb ruhák, internetről rendelve vagy volt már olyan is hogy a turiban fogtam ki egy soha nem használt cuccot ami egy tizes lett volna és 200 Ft-ért elvittem.
12-es, hány éves ez a lány akit ismersz és mindenkit lenéz?
Lesz alkalma bizonyítani az életben. Lehet majd akkor őt fogják lenézni.
nemrég lett 15, ha jól tudom, de hál' istennek már nem találkoztunk egy ideje.
(#12-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!