Ez a nadrág szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
P&B-be le volt árazva 3590-re, és nekem nagyon megtetszett. Nem műbőr, hanem valami más anyagú nadrág, képet most nem tudok kirakni, de hasonló mint a képen látható [link] 2015. jan. 17. 20:25
3/9 anonim válasza:
Jó tanács, nehogy megvedd!
Én is vettem bőr hatású nadrágot (igaz New Yorkeres, így is 10 ezer volt), kábé 3x felvettem és elkezdett lekopni az anyag... -.- úgyhogy nagyon kényes, és igazából nem nagyon lehet rá vigyázni
19/L
5/9 anonim válasza:
Jól néz ki. Ha ilyesmi a stílusod, akkor jól áll. De tényleg egy nagyon ratyi anyag. Kétszer leülsz, megreped a térde...
6/9 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, akár nőn, akár pasin (pedig Jared Letót amúgy imádom:).
7/9 anonim válasza:
Neked tetszik? Ha rajtad van, jól érzed magad? Ha igen, mindenképpen vedd meg, csak az szàmít, hogy te mit gondolsz róla. ;) Egyébként nekem bejön, noha magamon nem tudnám elképzelni, Jarednek jól áll.
8/9 A kérdező kommentje:
Jaja, még a kérdés kiírása előtt megvettem :D nagyon tetszik, bár még nem volt alkalmam felvenni, de már láttam pár srácon hasonlót :D köszi a válaszokat :D
2015. ápr. 6. 12:27
9/9 anonim válasza:
Mutass már egy képet róla felvéve, ahol az alja is látszik, mert így nem lehet eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!