Milyen ruhák állnak jól a magas, vékony lányoknak?
Figyelt kérdés
176 cm vagyok és 55 kg.2015. jan. 13. 23:14
1/7 anonim válasza:
A feszulos nadragok a te barataid: kiemelik a labaid hosszusagat es vekonysagat. Emellett a bovebb felsok is neked kedveznek, az 50'-es eveket idezo szoknyak es a kozel terdig ero kabatok, amik szepen megmutatjak a vekony also labszarad. Meg ha mar cipo: ha nem mesh bulizni, a helyedben nem bujnek magassarkuba, inkabb a csizma vagy balerina cipo a nyero. Es neked meg a galleros felsok is jol allnak. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)) Nagyjából eddig is így öltözködtem, de feszülősebb felsőket hordtam, amik nem feltétlen álltak jól. És a kabátjaim is hosszúak. :)
2015. jan. 14. 11:33
3/7 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hány éves vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
20
2015. jan. 15. 17:11
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szereted az elegáns stílust, de a kimondottan nőies (nem rib.ancos, hanem elegáns!) darabok igen jól mutatnak egy vékony, magas nőn.
6/7 A kérdező kommentje:
Például? :) milyen ruhákra gondolsz?
2015. jan. 15. 18:38
7/7 anonim válasza:
Szoknya mindenképp. Nem pi.csaszoknya, hanem combközépig érő, vagy akár térdig/térd alá érő ceruzaszoknya. Felülre pedig csinos felső/top, esetleg rá blúz. Csinos kardigán, illetve, tavasszal-ősszel blézer. Nyáron ruhák. Én kb 20 éves korom óta nem hordok farmert, és eleve 2 nadrágom van csak. Persze ez ízlés kérdése, de ha nyitott vagy a dologra, érdemes kipróbálnod ezt az elegánsabb stílust is. Én egyébként 178cm vagyok (60kg) és 25 éves. Nekem a cipőválasztás okoz csak gondot, mert bár gyönyörűek a magassarkú cipők, 5 cm-nél magasabbat nem szeretek felvenni, mert nagyon megbámulnak. De pl ebből a fazonból van 3 különböző színűm is [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!