Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk hogy nézzen ki a lány,...

Fiúk hogy nézzen ki a lány, hogy tetszen nektek?

Figyelt kérdés
Ruhára és sminkre gondolok. Szoknya gatya vagy egyberuha? Lezser, komoly titkár nős, vagy ku*vás? Előre is köszi a válaszokat.

2015. jan. 13. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A férfiak nagy részének a nőies viselet jön be. Szoknya, magassarkú, hozzá visszafogott smink.

Én 18 éves lányként farmerokat hordok(szakadtat is, bár nem gyárilag olyan), tornacipőt, bakancsot. Tudom, hogy a többségüknek ez nem tetszik. De nekem meg a szoknya és a körömcipő nem tetszik. Ez van. Pedig lenne pénzem, energiám nőiesen öltözködni, de valahogy nagyon nem érezném úgy jól magam. Meg úgy meg is bámulnak. Ha valami miatt felveszek egy térd fölé érő szoknyát magassarkúval, már kényelmetlenül érzem magam az utcán sétálva, mert megnéznek. Éjszaka nem is szívesen mennék úgy haza. Az meg, hogy sok lány öltözködik hasonlóan, nem zavar. Kinőttem már a tinédzserkorból, hogy azon kattogjak, mennyire egyedi a megjelenésem. Inkább a belsőmmel szeretek kitűnni.

2015. jan. 14. 18:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Értem, hogy a belső fontosabb, de először az ember mindig a külsejét látja a másiknak. Nem fog a lelkébe látni a egyből. :D
2015. jan. 15. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem pontoztam le senkit, úgy utólag is megmondom, de látom én is le lettem pontozva...
2015. jan. 15. 22:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi utsó, hogy ezt megosztottad velünk. Enélkül hülyén haltam volna meg :D
2015. jan. 16. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem kellenek ruhák, és smink sem.
2015. jan. 27. 12:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Nqgyon jó válasz utolsó. Remélem te is ruha nélkül jársz mindenhoba. :P
2015. jan. 27. 12:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Abszolút!
2015. jan. 27. 14:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Szuper. A két ruha nélküli ember sétál a naplementében. Filmbe illő :D
2015. jan. 27. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!