Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetésre felvehetem ezt a...

Temetésre felvehetem ezt a kabátot? Nem baj, hogy keki? (KÉP! ) Sürgős!

Figyelt kérdés

A szomszédom temetésére megyek amúgy.:((

17/L

[link]

2015. jan. 8. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan, de ha nagyon elegáns akarsz lenni akkor a szövetkabát a nyerő.
2015. jan. 8. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Nincs mindenkinek 8 télikabát a szekrényében. A szomszédot pedig nem fogja érdekelni, hogy nem feketében vagy. (elnézést, tudom hogy ez szomorú, részvétem, de attól még igaz)
2015. jan. 8. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja és a szövetkabáthoz hideg van, öltözz fel melegen.

2015. jan. 8. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Háát...a színével nem lenne nagy baj, de a fazonja kicsit húzós:D mármint nem annyira elegáns. Inkább fekete szövetkabát! De ha nincs akkor ez is megteszi!:)
2015. jan. 8. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Felveheted nyugodtan, ha városi temetésre mész. Vidéken kilógnál a sorból, ott mindenki tetőtől talpig feketében van.
2015. jan. 8. 19:06
 6/9 anonim válasza:
Tökéletes! A temetés nem divatbemutató.Egyébként sem közeli rokon.Bár tudom,egy jó szomszéd többet ér.A lényeg,hogy öltözz melegen!
2015. jan. 8. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó... Nem kirívó és meleg
2015. jan. 8. 21:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindannyiótoknak....sokat segítettetek.:) Felveszek hozzá szürke sapit meg szürke sálat és barna csizmát (a vádlim közepéig ér), meg fekete bőrnacit.

De jobb lenne ha nem kellene ilyen kérdést írni.....:(((((((((

2015. jan. 8. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
úgy tudom, hogy nem nagyon közeli ismerősnek/rokonnak a temetésére nem kell totál feketében menni
2015. jan. 13. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!