Szeretnek venni egy eredeti speedy Louis Vuitton taskat markaboltban vasarolnam, csak felek hogy mindenki azt fogja hinni hogy hamis es ciki lennek?
És itt is van egy ilyen komment:
"Azért gondolják kamunak, mert akinek eredetije van, az nyilván nem bkv-val jár. És azért elég sok LV táskás ember van bkv-n, nem hiszem, hogy véletlenül pl. a metrón utazók 10%-ának LV-je van."
Szóval akkor? :)
Nekem tetszik ez a fajta LV, főleg ha a nagyobbat veszed. Mindenhez feltudod venni télen &nyáron igy tényleg addig használod amég meg nem unod. Az eredetin látszik hogy eredeti és aki ért hozzá azonnal kiszúrja a gagyi hamisak közül.
Én személy szerint jobban szeretem a Furla,Coccinelle,Max Mara, Hugo Boss táskákat mert egyedibbek és kevesebbet látni belölük a városban. Van egy - két fazon amit az LV is elfogadnék de azok sem a nagyon hamísítottak kategóriája. Ha szeretnéd vedd meg..24 L
14.Azért gondolják kamunak, mert akinek eredetije van, az nyilván nem bkv-val jár. És azért elég sok LV táskás ember van bkv-n, nem hiszem, hogy véletlenül pl. a metrón utazók 10%-ának LV-je van.
Én sinmán járok a Dior napszemüvegembe,Chloe cipőmben és a Gucci sálamba a metrón. Sok drága dolgom van és rendszeresen járok a Deak tér és a Móric Zsigmond tér között villamossal vagy a 4 metró vonalán. Nem tudom miért van még 2015-ben is ez a mentalitás hogy tömegközlekedéssel csak a szegények és a rongyosak járhatnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!