Mekkora ettől a fenyegetettségi szint?
Egy átlagos napon, natúr 21.századi utcai ruhában, ugyebár inkább keresztül néznek az emberen, hacsak nincs valami vele született szemkoptatója, vagy kidolgozott témája.
Pl: 2m, 190-es magasság, kigyúrt test, rakat tetoválás, stb-stb-stb...
Ha teszem azt valaki, az-az én, felragad egy Asszasszin felöltőt, fűszerezve fekete, szimbólumos palásttal, amit nem azért vettem, hogy a szekrényben feleméssze magát, a palást sem azért készül, hogy kiadós asztalterítő legyen belőle, hanem full békés szándékkal, nem a népnek kiöltözni, hanem mélyen a tükörbe nézni, önmagamat leírva, más véleményét le(...)-va, mindaddig amíg egy kéz vissza nem húz, hogy: Hé, te! Nem tetszik a pofád, meg ahogyan kinézel, az sem. Fightolunk? Ezt a dolgot cosplay témának hívják, de én szeretnék eltakarodni a népi viselettől. Igaz életveszélyes, de azért jó móka. :'D. Igaz, nincs hozzá semmiféle parkour tudomány, free run képesség, csak egy sima, egyszerű ruha összesítés.
te kérdező simán elmeháborodott vagy
vagy toltál valami tudatmodosítót amikor ezt írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!