Hol lehet farmernadrágot venni?
Figyelt kérdés
Decemberben kétszer is vettem kínai boltban, illetve Ázsia centerben "farmert". Nem farmer anyagból van, persze. Az egyik fog, annyira ereszti a színét hogy hordhatatlan, a másik konkrétan büdös, vagy 5x kimostam, áztattam ecetben stb. de erős műanyag szaga van, ez is hordhatatlan.
Adódik a kérdés, hogy hol vegyek magamnak nadrágot? Sajnos molett alkat vagyok, tehát a pláza nem jön be, plusz anyagilag sem vagyok eleresztve, tehát nincs 20-30e forintom egy eredeti Levisre.
2015. jan. 5. 08:04
1/2 anonim válasza:
Most a leárazosok idején a C&A.
Eredetileg max 8000 Ft de azért féláron már megfizethető annak is aki nincs eleresztve. Kb kínaisárkategória és tényleg nagy méretig van. Bár kérdés mi neked a molett... van akinek a 40-es is molett van aki az 50est véli annak.
2/2 anonim válasza:
Én csak turkálókban kapok normális farmert, olyat, ami nem ez a manapság divatos streccses vacak :/ 2-3 ezer Ft-ok szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!